Libnet.ro
UNICEF

23:01

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Decizia bomba a fost luata chiar la Tribunal. Ce se intampla cu soferii romani care circula cu masini pe motorina

B1 B1,
Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Decizia bomba a fost luata chiar la Tribunal. Ce se intampla cu soferii romani care circula cu masini pe motorina

Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile diesel. Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de Justitie in cazul Romaniei si pentru alte 8. continuă pe B1

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Gata, nu mai ai voie sa circuli pe autostrada! Soferii romani au intrat in panica!

Masinile diesel au fost interzise pe o portiune dintr-o autostrada din Germania. Interdictia a fost impusa de o instanta administrativa in zona orasului Essen, inclusiv pe un segment al Autostrazii.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Veste TERIBILA pentru soferii a peste trei milioane de autoturisme inmatriculate in Romania! Gata, nu mai pot circula!

Sunt motive serioase de ingrijorare pentru soferii care au masini diesel motorina. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Gata, soferii nu mai au voie sa circule in marile orase! Care e situatia in Bucuresti!

Era masinilor diesel pare sa apuna. Mai multe state europene risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a poluarii in marile orase. Printre cele.

Pana la urma s-a intamplat! Decizia soc a fost luata la Exatlon: Dupa cum toata lumea banuia, e vorba de Giani Kirita!

Giani Kirita, antrenorul Faimosilor in sezonul 2 la Exatlon, a vorbit pentru prima data despre concurentul pe care nu ar fi dorit sub nicio forma sa il aiba in echipa sa. Este vorba despre Silviu, cel care a pl.

Situatia de la dezvoltare si transporturi: Paul Stanescu nu-si da demisia, dar nici nu a participat la sedinta de Guvern/ Demisia lui Lucian Sova nu a fost luata n considerare

Paul Stanescu, vicepremier si ministru al dezvoltarii, nu a participat la sedinta de Guvern de vineri, in locul sau fiind un secretar de stat, Sirma Caraman. Absenta sa la sedinta a atras atentia in conditiile in care conducerea PSD a decis ca Paul Stanescu sa fie schimbat cu Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii. Paul Stanescu este inca ministru cat timp Klaus Iohannis refuza sa faca schimbarea. Potrivit unor surse guvernamentale, Paul Stanescu nu-si va da demisia in urmatoarea perioada. De asemenea, demisia lui Lucian Sova, ministrul transporturilor, nu va fi luata in considerare.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )