Libnet.ro
UNICEF

19:00

Masinile diesel, interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii...

B1 B1,
Masinile diesel, interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii...

Exista motive serioase de ingrijorare pentru toti soferii care au masini diesel motorina, deoarece tot mai multe tari vest-europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru autovehiculele care. continuă pe B1

Panica mare printre soferii romani, masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: in ce orase deja nu mai poti circula!

Comisarul european pentru piata interna si industrie este de parere ca, in cativa ani, masinile diesel nu vor mai putea fi vazute pe strazi. Mai mult decat atat, cateva mari orase europene au anuntat.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Ce se va intampla in Romania... Soferii au intrat deja in panica!

Masinile diesel vor fi interzise din 2019, anuntul fiind facut la un eveniment international despre imbunatatirea calitatii aerului. Astfel, primarii din Paris, Madrid, Atena si Mexico City au anuntat ca,.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Cine are autoturisme pe motorina, primeste banii inapoi! De ce acte ai nevoie...

Volkswagen a promis o schema de buyback pentru proprietarii de masini diesel cumparate dupa adoptarea legii care permite fiecarui oras sa reglementeze circulatia masinilor diesel. Astfel, in mai, Volkswagen.

Veste bomba in timpul Consiliului National. Un deputat PSD isi anunta demisia din partid

Deputatul PSD Octavian Petric, aflat la al doilea mandat de parlamentar, a anuntat ca demisioneaza din partid pentru ca nu se mai regaseste in PSD. Dragi satmareni si prieteni, S-au implinit 23 de.

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia, oficial impreuna! Bomba mondena a anului: Da, cei doi au confirmat relatia!

Bomba bombelor din showbiz-ul romanesc a explodat, dupa ce Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou, Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, st.

VESTE GROAZNICA pentru Shakira...Procurorii spanioli ii cer sa plateasca O SUMA IMENSA! Oare in cate concerte o sa stranga toti banii?

Probleme mari pentru celebra Shakira, dupa ce procurorii spanioli au depus plangere impotriva sa, vineri, acuzand-o ca nu a platit 14,5 milioane de euro impozite in Spania, tara in care Gerard Pique, partenerul.

Primaria Sectorului 5 plateste circa 20.000 de euro pentru trei concerte care au avut loc n Parcul Sebastian: Andra, Parazitii si Steliana Sima

Primaria Sectorului 5, prin Centrul Cultural si de Tineret Stefan Iordache, plateste 27. 917 lei pentru un recital live de 45 minute cu trupa Parazitii si 55. 930 lei pentru un concert Andra de 30 de minute, potrivit sistemului electronic de achizitii publice. Ambele contracte au fost date prin achizitie directa in data de 12 decembrie. Centrul Cultural a mai achizitionat servicii artistice de muzica populara - interpret Steliana Sima - pentru suma de 10. 000 lei. Achizitia a fost facuta pe 14 decembrie.

ştiri din Auto

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2831 seconds )