Libnet.ro
UNICEF

13:00

Veste BOMBA de la DACIA: Toti soferii romani trebuie sa stie URGENT asta!

B1 B1,
Veste BOMBA de la DACIA: Toti soferii romani trebuie sa stie URGENT asta!

Dacia e in continuare in topul celor mai vandute masini din Romania. in luna octombrie, cele mai vandute masini romanesti au fost Logan, Duster si Sandero, care ocupa primele trei locuri in clasament,. continuă pe B1

Ce se intampla cu noul model de Dacia Duster: Toti soferii romani trebuie sa stie asta (VIDEO)

Noul model Dacia Duster a fost prezentat in octombrie la Salonul Auto de la Paris. Acesta a venit cu un nou motor pe benzina, cel mai puternic din gama. 4X4-ul romanesc este disponibil in doua variante de 1.

Veste BOMBA pentru toti romanii: De acum vor primi mai multe pensii fiecare! Vezi de ce documente ai nevoie...

Persoanele care au lucrat in strainatate in mai multe tari pot solicita pensia pentru fiecare dintre tarile in care a fost lucrator calificat. Astfel, in functie de legislatia fiecarei tari, pot.

Bomba a explodat: Noile preturi cu care se vand masinile Dacia! Soferii romani sunt uluiti!

Veste buna pentru soferi:Dacia a anuntat la Salonul Auto de la Paris introducerea propulsorului de 1. 3 litri pe benzina cu doua valori de putere 130 CP si 150 CP. Este vorba de un propulsor din.

Anunt uimitor de la DACIA: Ce se intampla cu 530.296 de autovehicule! SOFERII ROMANI sunt direct vizati

Dacia a dat lovitura pe piata auto! in primele noua luni ale acestui an, producatorul a vandut peste 530. 000 de masini, cu 9. 5% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut. in total, compania a.

NOILE REGULI din CODUL RUTIER: De acum au devenit OBLIGATORII! Soferii romani risca amenzi DRASTICE!

Soferii care nu respecta noile reguli din Codul Rutier privind circulatia in conditii de polei risca amenzi drastice. Conducatorii auto trebuie sa-si echipeze masinile cu anvelope de iarna, altfel risca s.

DRAGNEA IMBUNAT DE CENTENAR: Razboiul intre romani si romani trebuie sa inceteze

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a facut astazi un apel la unitate, la incetarea razboiului intre romani si romani si a afirmat ca nu trebuie sa se mai intample ceea ce s-a intamplat recent in Parlamentul European, cand au fost romani care au votat impotriva Romaniei.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )