Libnet.ro
UNICEF

23:30

MICHAEL SCHUMACHER, decizie SOC dupa trezirea din COMA! Ce se va intampla cu masinile CAMPIONULUI

B1 B1,
MICHAEL SCHUMACHER, decizie SOC dupa trezirea din COMA! Ce se va intampla cu masinile CAMPIONULUI

Fostul campion de Formula 1 Michael Schumacher s-a trezit din coma indusa in vara anului 2014, la 169 de zile dupa accidentzul teribil de schi. Pentru a aniversa patru ani de cand fostul pilot a iesit din. continuă pe B1

Catinca Roman si-a bagat fiica in sedinta, dupa bataia din club

Catinca Roman si-a bagat fiica in sedinta dupa bataia din club de saptamana trecuta, ce a declansat un scandal monstru. Numele Calinei, fata Catincai Roman, a fost pronuntat in acest scandal, desi ado.

Un barbat din Buzau a trait un adevarat soc dupa ce i-au fugit chiriasii, membrii unui cult religios. Ce au lasat in urma

O familie din Buzau, adepta a unui cult religios, este acuzata ca a lasat un dezastru de proportii in apartamentul in care a locuit cu chirie si datorii de cateva mii de lei la utilitati. Chiriasii, doi.

Horia Georgescu, dupa audierea din comisia SIPA: Sesizarea SRI privind incompatibilitatea lui Klaus Iohannis a fost legala

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI) a fost audiat marti in cadrul comisiei parlamentare de contral privind arhiva SIPA. Dupa audiere, Horia Georgescu a facut mai multe declaratii privind.

Scandal in PNL dupa votul din Consiliu! Viorel Catarama cere excluderi

Liberalul Viorel Catarama a declarat ca va solicita conducerii PNL sa fie exclusi din partid presedintele Comisiei de numarare a voturilor de la Consiliul National PNL, dar si un membru al forului, dupa ce 100.

Indian Wells: SIMONA HALEP a dat LOVITURA! Suma uriasa castigata dupa VICTORIA din turul trei

Simona Halep a dat lovitura dupa meciul de cosmar din turul trei de la Indian Wells, castigat impotriva americanceni Caroline Dolehide, locul 165 WTA. Calificarea in optimile de finala este recompensata cu un.

O istorie de peste 100 de ani: Povestea Farmec inainte si dupa Revolutia din 1989

Farmec, companie cu capital 100% romanesc, a scris istoria industriei cosmetice din tara, fiind inca de la fondarea sa si pana in prezent lider in randul producatorilor de cosmetice din Romania. Astazi, cel mai mare producator roman de cosmetice este.

PSD incearca sa DREAGA BUSUIOCUL, dupa gafa din timpul vizitei premierului Japoniei. Cu cine s-a intalnit Viorica Vasilica Dancila (FOTO, VIDEO)

Guvernarea PSD-ALDE a reusit sa faca o tara intreaga de ras, in timpul vizitei istorice a premierului nipon Shinzo Abe, la Bucuresti, cand acesta nu a avut interlocutor la Guvern, in urma razboiului din.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )