Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cea mai vanduta masina sport din ultimii trei ani ar putea primi o motorizare surpriza. Plus tractiune integrala

Auto Ro Auto Ro,
Cea mai vanduta masina sport din ultimii trei ani ar putea primi o motorizare surpriza. Plus tractiune integrala

O publicatie din Detroit vorbeste cu ocazia aniversarii a 54 de ani de Ford Mustang despre posibilitatea ca urmatoarea generatie a legendarului muscle car american sa primeasca atat o varianta AWD, cat si o versiune cu propulsie complet electrica. continuă pe Auto Ro

A iesit cea mai vanduta masina sport pentru a treia oara la rand. Clientii s-au ingramadit sa cumpere versiunea V8

Este cifra care transforma generatia cu numarul sase a legendarului Ford Mustang in cea mai vanduta masina sport din lume. Pentru a treia oara la rand.

Volvo XC90 este cea mai sigura masina din Marea Britanie. Niciun accident mortal inregistrat in ultimii 16 ani

Laboratorul independent Thatcham Research a declarat, pe baza unor date obtinute pe sosea, Volvo-ul XC90 ca fiind cea mai sigura masina din Marea Britanie. In cei 16 ani de cand acest model este pe piata, niciun sofer si niciun pasager nu si-au pierdut viata la bordul sau.

Volvo XC90, cea mai sigura masina din lume: Singurul autoturism din lume in care NU a murit nicio persoana

Titlul de cea mai sigura masina din lume a fost acordat modelului Volvo XC90. Volvo XC90 este singurul autoturism din lume in care nu au fost inregistrate decese in caz de accident, dupa cum sustine.

Pretul petrolului, CEL MAI RIDICAT NIVEL din ultimii trei ani

Preturile petrolului au urcat joi la cele mai ridicat nivele din mai mult de trei ani. Majorarea preturilor vine pe fondul scaderii stocurilor in Statele Unite ale Americii si a masurilor Arabiei Saudite de.

Preturile petrolului, cele mai ridicate din ultimii trei ani

Preturile petrolului au urcat, astazi, la cele mai ridicat nivele din mai mult de trei ani, pe fondul scaderii stocurilor in Statele Unite si a masurilor Arabiei Saudite de sustinere a cresterii cotatiilor prin limitarea livrarilor, transmite Reuters.

Un concern german deschide prima sa fabrica de masini de spalat din Romania, Este cea mai mare investitie din judetul Hunedoara din ultimii 30 de ani

Compania germana Bosch va deschide prima sa fabrica de masini de spalat din Romania. Aceasta va fi localizata in Simeria, Hunedoara, investitia ridicandu-se la 110 milioane de euro.

Litoralul, fara angajati. Hotelieri: Este cea mai mare criza de forta de munca din ultimii 28 de ani (VIDEO)

Hotelierii reclama cea mai mare criza de forta de munca din ultimii 28 de ani pe litoral, in conditiile in care sezonul hotelier sta sa inceapa. 99% dintre hotelurile si restaurantele de la mare au un.

Pretul aluminiului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani si jumatate, din cauza sanctiunilor impuse de SUA grupului rus Rusal

Pretul aluminiului a atins luni, la Londra, cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani si jumatate, continuand cresterea record inregistrata saptamana trecuta.

Alarmant! Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana in luna martie

Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana in luna martie. Potrivit datelor publicate de Oficiul European de Statistica, Romania inregistreaza pentru a doua luna consecutiv cea mai mare .

Studentii de la cea mai mare universitate din tara intra in greva japoneza: Atitudinea ministrului Educatiei fata de universitatile de top inspira neincredere

Studentii de la cea mai mare universitate din tara, UBB, au anuntat ca intra de maine, 18 aprilie, intra in greva japoneza. Ei isi justifica gestul prin atitudinea pe care a afisat-o ministrul Educatiei fata de universitatile de top in cadrul ultimei conferinte de presa.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )