Libnet.ro
UNICEF

08:30

UPDATE Volkswagen este interesata sa preia o parte din Tesla Motors, scrie presa germana. Grupul auto german neaga

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Volkswagen este interesata sa preia o parte din Tesla Motors, scrie presa germana. Grupul auto german neaga

Grupul Volkswagen ar fi interesat sa preia o participatie la Tesla Motors, celebra companie fondata de Elon Musk, scrie publicatia germana Manager Magazin care citeaza surse din compania germana. Publicatia scrie ca CEO-ul Volkswagen ar vrea sa cumpere in totalitate Tesla, dar consiliul de conducere nu ar putea fi convins sa plateasca 30 de miliarde dolari pentru compania americana. Evident ca si daca germanii ar fi dispusi, este greu de crezut ca Musk ar vrea sa vanda. UPDATE Grupul Volkswagen neaga informatia. continuă pe Hotnews

Cine este Iulia, noul personaj din serialul Vlad de la PRO TV. Anda Sarbei se alatura echipei, in sezonul 2

Serialul Vlad revine in curand la Pro TV cu si mai multa actiune, drama si lectii de iertare si tradare. Pentru cel de-al doilea sezon, producatorii serialului au facut un casting in urma caruia au selectat mai multi actori care vor face parte din noua distributie. Printre ei se afla si Andra Sarbei, care va .

Andy Roddick si pronosticul pentru US Open: Vede favorita o jucatoare care nu face parte din TOP 10

A castigat US Open-ul in 2003, acesta fiind de altfel si singurul Grand Slam castigat in cariera. Andy Roddick are niste favoriti atunci cand vine vorba despre editia din acest an a competitiei de la Flushing Meadows. Fostul lider al ierarhiei ATP crede, printre altele, ca tot Roger, Rafa si Novak se vor bate pentru trofeul de la New York, in timp ce la feminin vede cu sanse importante la castigarea trofeului o sportiva care nu face parte din TOP 10 - Bianca Andreescu se afla pe 15).

Europa Libera: Cat de real este scenariul norului radioactiv din Rusia deasupra Romaniei?

Dupa explozia din nordul Rusiei, care a implicat material nuclear, au aparut temeri ca dimensiunile reale ale accidentului sunt ascunse, asa cum s-a intamplat la Cernobil. Radiatiile din Europa sunt insa in limite naturale, iar un expert explica cel mai pesimist scenariu pentru Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )