Libnet.ro
UNICEF

21:45

MASINILE DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Veste BOMBA pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde NU mai au voie sa circule romanii!

B1 B1,
MASINILE DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Veste BOMBA pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde NU mai au voie sa circule romanii!

Zilele masinilor diesel pe drumurile din Europa sunt numarate! Tot mai multe tari din vestul UE au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru autorurismele care merg cu. continuă pe B1

Masinile diesel, interzise oficial: Ce se intampla cu autoturismele romanilor din acest an. E panica mare!

Incepand din acest an, in metropole germane ca Frankfurt sau Koln nu vor mai putea circula zeci de mii de masini diesel pe toata raza acestor orase, nu numai in centru.

VESTE BOMBA pentru ACESTI ROMANI! VEZI cum POTI SCAPA de PLATA IMPOZITELOR la stat

Toti pensionarii trebuie sa afle asta! LACRIMI AMARE PENTRU MIHAI CONSTANTINESCU! S-A iNTAMPLAT LA ORA 5:00 DIMINEATA! IMAGINI GREU DE PRIVIT GALERIE FOTO) Aceasta categorie de pensionari ar putea sa scape.

Panica printre toti soferii romani, masinile diesel sunt interzise oficial: in ce orase deja nu mai poti circula!

Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piata interna si industrie, este de parere ca, in cativa ani, masinile diesel nu vor mai fi vazute pe strazi.

Masinile diesel sunt INTERZISE OFICIAL: Cine are autoturisme pe motorina primeste banii inapoi! De ce acte ai nevoie

Volkswagen a promis o schema de buyback pentru proprietarii de masini cu motoare pe motorina cumparate dupa adoptarea legii care permite fiecarui oras sa reglementeze circulatia masinilor diesel. Astfel, in.

Veste oribiila pentru Laura Codruta Kovesi. Contracandidatul sau la sefia Parchetului European: Nu ma retrag din cursa, amandoi suntem in aceeasi situatie!

Jean-Francois Bohnert, contracandidatul Laurei Codruta Kovesi pentru postul de sef al Parchetului european, a precizat, intr-o declaratie pentru Politico. eu, ca ramane in cursa pentru obtinerea acestei.

Prima veste proasta pentru noul premier britanic. Ce i-a spus Jean-Claude Juncker lui Boris Johnson, intr-o convorbire telefonica

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene pe final de mandat, i-a transmis premierului britanic Boris Johnson ca acordul de divort covenit deja de UE si Londra este singurul posibil pentru blocul.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )