Libnet.ro
UNICEF

13:00

Masinile diesel sunt interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii...

B1 B1,
Masinile diesel sunt interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii...

Soferii care au masini diesel motorina au motive serioase de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu. continuă pe B1

PANICA printre soferii romani: MASINILE DIESEL sunt INTERZISE OFICIAL. in ce orase deja NU mai poti circula!

Elzbieta Bienkowska, fost comisareuropean pentru piata interna si industrie, sustine ca masinile diesel nu vor maifi vazute in cativa ani pe strazile din Uniunea Europeana. Declaratia a fost.

MASINILE DIESEL sunt INTERZISE OFICIAL: Decizia SOC e confirmata chiar de la Tribunal! Situatia e CRITICA in Romania...

Decizie radicala luata in Germania. Tribunalul administrativ federal din Leipzig a stabilit ca orasele germane au dreptul sa interzica circulatia autovehiculelor diesel vechi, pentru a aduce nivelul de poluare a .

Masinile DIESEL sunt INTERZISE OFICIAL: Cine are autoturisme pe motorina primeste BANII iNAPOI! De ce ACTE ai nevoie

Vesti bune pentru posesorii de masini cu motor pe motorina, in contextul in care tot mai multe orase din Europa au inceput sa impuna masuri privind restrictionarea circulatiei acestora din cauza emisiilor.

Veste buna pentru soferii din Bucuresti, la inceput de 2020. Proiectul a fost finalizat dupa 12 ani

2020 vine cu o veste uriasa pentru soferii din Bucuresti! Un proiect care parea ca nu va mai fi finalizat niciodata este aproape gata. Ce au asteptat cei din Capitala pret de 12 ani si care sunt pregatirile de pe ultima suta de metri? Veste buna pentru soferii din Capitala Unele dintre cele mai vechi .

Veste uriasa pentru Simona Halep. Pe ce loc se afla romanca, la inceput de an

Vestile sunt uriase pentru Simona Halep, la inceputul anului 2020. Sportiva se afla pe o pozitie fruntasa, spre bucuria fanilor sai, care la randul lor au putut remarca acest lucru. in aceasta luni, topul WTA a fost actualizat si jucatoarea de tenis a putut fi observata intr-un alt loc in top. Veste uriasa pentru Simona .

Punct de amenda 2020. Veste proasta pentru toti soferii

Veste proasta pentru soferii care sunt prinsi in aceste zile incalcand regulile de circulatie.

Cremele de bronzat interzise oficial de la 1 ianuarie! Ce stat a luat aceasta masura?

Stim cu totii ca, pentru a ne proteja pielea de radiatiile ultraviolete ale soarelui, medicii ne sfatuiesc sa folosim creme de protectie solara. Numai ca, in statul Palau, un mic stat din Pacific, de la 1.

ştiri din Auto

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )