Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ziua fara masini. Ce data propune Primaria?

B1 B1,
Ziua fara masini. Ce data propune Primaria?

Ziua fara masini se apropie. Primaria propune o zi in care autoturismele sa nu circule pe mai multe artere din Bucuresti. Ziua aleasa este cea de 22 septembrie. Proiectul vizeaza o zona speciala in care. continuă pe B1

22 septembrie 2019 - Ziua fara autoturisme in Bucuresti. Lista arterelor pe care nu se va circula

Ziua de 22 septembrie 2019 va fi desemnata ca fiind Ziua fara autoturisme in Municipiul Bucuresti, potrivit unui proiect de hotarare adoptat marti de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Astfel, intre orele 9:00 si 17:00, se interzice circulatia vehiculelor cu motor, inclusiv LPG, vehiculele electrice cu 2,3 sau 4 roti in arealul: Bulevardul Decebal de la strada Dristorului pana la Piata Alba Iulia, Bulevardul Unirii de la Piata Alba Iulia pana la Piata Constitutiei, fara afectarea traficului pe Bulevardul Libertatii, iar la intersectia cu Strada Dristorului cu Bulevardul Decebal se va asigura traversarea acestuia.

22 septembrie - desemnata Ziua fara autoturisme in anumite zone din Bucuresti

22 septembrie 2019 va fi desemnata Ziua fara autoturisme in Bucuresti, timp de mai multe ore fii.

Primaria Capitalei vrea sa declare data de 22 septembrie Ziua fara autoturisme

Proiect controversat pentru bucuresteni. Primaria Capitalei vrea sa interzica circulatia cu orice fel de masina sau vehicul motorizat in centrul orasului, pe data de 22 septembrie. Aceasta zi ar putea fi.

,,Ziua fara autoturisme: Primaria Capitalei vrea sa interzica traficul pe mai multe artere pe 22 septembrie

Primaria Capitalei vrea sa interzica traficul cu orice fel de masina sau vehicul motorizat pe mai multe artere din centrul Capitalei, precum Bulevardul Unirii sau Decebal, in ziua de 22 septembrie 2019, scrie Mediafax .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )