Libnet.ro
UNICEF

05:15

Mercedes-Benz, in plin scandal din cauza dispozitivelor de urmarire instalate in masinile lor

Hotnews Hotnews,
 Mercedes-Benz, in plin scandal din cauza dispozitivelor de urmarire instalate in masinile lor

Mercedes-Benz a intrat in atentia publicului dupa ce s-a aflat ca marca germana de automobile se foloseste de senzorii de localizare instalati pe masini pentru a recupera vehiculul in cazul in care proprietarii au plati restante. Desi sistemul de localizare este montat in majoritatea automobilelor noi din Europa, dispozitivul ar trebui folosit exclusiv pentru a gasi masina in caz de accident. Din moment ce firma germana de lux a folosit sistemul pentru a reintra in posesia automobilelor detinute de soferi din Marea Britanie care nu isi mai permiteau sa plateasca, acest fapt aduce dupa sine grave probleme ce tin de confidentialitate, scrie CNN. continuă pe Hotnews

Mercedes Benz, acuzata ca foloseste abuziv dispozitivele de urmarire instalate pe masini

Anchetatorii au demarat verificari asupra colosului german Mercedes Benz, acuzat ca ar folosi ilegal dispozitivele de urmarire instalate pe masinile sale, scrie CNN, prec izand ca astfel sunt incalcate clauzele de confidentialitate prevazute in contractele incheiate cu posesorii vehiculelor.

DIN CAUZA CRESTERII COMISIOANELOR: Altex Romania anunta ca iese de pe platforma eMAG

ACTUALIZARE Declaratia eMAG privind iesirea Altex din Marketplace ------ Retailerul Altex Romania a anuntat, luni, ca iese de pe platforma eMAG din cauza cresterii comisioanelor, dupa o prezenta de mai bine de un an si jumatate pe marketplace.

O tanara, trimisa acasa de la locul de munca din cauza felului in care s-a imbracat. M-am simtit umilita si rusinata. Am avut un atac de panica, nu mai puteam sa respir

O tanara de 18 ani a fost umilita si trimisa acasa de la munca din cauza felului in care s-a imbracat. Lillie Cattell a povestit ca a fost trimisa acasa ca sa se schimbe dupa ce i s-a reprosat.

FOTO VIDEO Brazilia: Ziua s-a transformat in noapte in Sao Paolo, din cauza incendiilor din Jungla Amazoniana

Cel mai mare oras al Braziliei, Sao Paolo, a fost aruncat in intuneric in mijlocul zilei, luni, in timp ce un mare nor de fum a acoperit cerul din cauza incendiilor masive care au loc in Padurea Amazoniana, alarmand locuitorii, relateaza BuzzFeedNews.

Un tanar si-a dat foc in propria masina din cauza tatalui. M-a distrus mental! imi cer scuze mama. Nu pot sa mai rezist! imi pare rau! - VIDEO socant

Caz socant in Constanta! Un tanar de 26 de ani si-a dat foc in masina sa, langa localitatea Murfatlar. El a postat inainte un mesaj pe Facebook in care isi anunta gestul extrem, din cauza certurilor cu.

Exportatorii americani de whiskey au probleme din cauza tarifelor punitive aplicate de UE

Exportatorii americani de whiskey au probleme din cauza tarifelor punitive impuse in iunie 2018 de Uniunea Europeana, un exemplu fiind distileria Mountain Laurel Spirits, care a pierdut brusc 10% din vanzari dupa ce distribuitorul sau din Europa a renuntat sa mai cumpere premiatul Dad and s Hat Pennsylvania Rye Whiskey, transmite Reuters.

Islanda comemoreaza primul ghetar disparut din cauza schimbarilor climatice. De la 16 kilometri patrati in 1890, formatiunea ajunsese la 700 de metri patrati in 2012 (VIDEO)

Islanda organizeaza, duminica, o ceremonie de comemorare a primului ghetar disparut din cauza schimbarilor climatice, la care vor participa figuri din zona politica si universitara de pe tot Globul, potrivit.

Primul ghetar disparut din cauza schimbarilor climatice, comemorat in Islanda

Islanda organizeaza duminica o ceremonie de comemorare a primului ghetar disparut din cauza schimbarilor climatice cu invitati din lumea politica si de la universitati din toata lumea, anunta Deutsche Welle. in urma cu un secol, ghetarul Okjokull acoperea circa 16 kilometri patrati, dar in prezent acesta se mai intinde pe doar cateva sute de metri patrati.

Mort din cauza unui sandvis: Un client nemultumit a impuscat mortal un ospatar, intr-o suburbie a Parisului

Un ospatar de la un local din apropierea Parisului a fost impuscat mortal de un client nemultumit de serviciile sale. Clientul a devenit furios pe motiv ca sandvisul comandat nu a fost pregatit suficient de repede, relateaza BBC News.

Exportatorii americani de whisky au probleme din cauza taxelor vamale din UE

Exportatorii de whisky din SUA depun eforturi ca sa recupereze vanzarile pierdute dupa ce livrarile lor catre Europa au scazut cu 21% din iunie 2018 pana in aceeasi luna din 2019, potrivit datelor grupului industrial american Distill Spirits Council, citate de Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )