Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uber lanseaza un nou serviciu revolutionar, mult mai ieftin!

B1 B1,
Uber lanseaza un nou serviciu revolutionar, mult mai ieftin!

Compania americana de ride-sharing Uber anunta lansarea unui nou serviciu, Express Pool, primul din ultimii trei ani, potrivit CNN. Noul serviciu este gandit sa corespunda mai bine pe principiilor de baza. continuă pe B1

Uber lanseaza un nou serviciu pentru clientii sai. Acestia vor cheltui mai putin

Compania Uber vine cu un nou serviciu pentru clientii sai. Acesta se numeste Express Pool si a fost gandit pentru a ajuta mai multe persoane sa ajunga rapid la destinatie. Astfel, Uber ia in.

Mihai Covaliu: Vom crea un program special pentru ca la JO din 2022 sa ne prezentam mult mai bine decat am facut-o acum

Presedintele COSR, Mihai Covaliu, a declarat ca pentru urmatoarea editie a Jocurilor Olimpice de iarna va fi creat un program special, astfel incat Romania sa se prezinte mult mai bine decat la Pyeongchang.

VIDEO Romanii cumpara masini cu volanul pe dreapta, apoi le modifica: E mai ieftin

Eliminarea taxei de mediu, acum un an, a facut ca numarul masinilor second-hand sa explodeze. In ianuarie, de pilda, au fost inmatriculate de patru ori mai multe decat anul trecut.

Va avea 340 CP si compresor electric pentru ZERO LAG. Ce spun ultimele informatii despre cel mai ieftin AMG din gama

Mercedes ar putea lansa pana la sfarsitul acestui an, pentru prima oara in istoria companiei, un model A35 AMG. Potrivit zvonurilor, automobilul in cauza va lucra alaturi de un sistem de propulsie micro-hibrid, pe 48V. De altfel, despre viitorul hot-hatch al germanilor se mai spune si ca va fi cel mai accesibil produs al diviziei de performanta din Affalterbach.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )