Libnet.ro
UNICEF

15:15

Informatie BOMBA din noul Cod Rutier: Ce alegere trebuie sa faca de AZI soferii romani!

B1 B1,
Informatie BOMBA din noul Cod Rutier: Ce alegere trebuie sa faca de AZI soferii romani!

Parlamentarii au adoptat un proiect de lege care elimina din Codul Rutier restrictia de a conduce timp de 15 zile cu dovada, in cazul in care permisul de conducere a fost suspendat. Astfel, soferii vor avea. continuă pe B1

Ai depasit VITEZA LEGALA? Vestea bomba din NOUL COD RUTIER! Urmeaza sa primesti deja amenda acasa...

S-a schimbat legea! Masinile de politie cu radar sau politistul cu radar de tip pistol trebuie presemnalizati cu un panou afisat cu 500-1. 000 de metri inainte pe sensul de mers.

Noul Cod Rutier. Amenzi uriase pentru toti soferii care fac asta. E total interzis

Soferii au fost surprinsi azi de o razie chiar din prima zi de la aplicarea prevederilor din Codul Rutier. Din pacate, s-a lasat cu amenzi de 30. 000 de lei inca din primele 8 ore. Ce reguli importante au incalcat cei mai multi dintre conducatrii auto? Cod Rutier 2019. Amenzi uriase pentru soferii care fac asta .

Noul Cod Rutier. Smartwatch-ul, interzis la volan. Soferii, sanctionati aspru. Modificarile intra in vigoare sambata

Noile modificari din Codul Rutier intra in vigoare sambata, 12 octombrie 2019, la o luna dupa publicarea in Monitorul Oficial. Potrivit noilor prevederi, soferii care folosesc telefonul mobil la volan risca amenzi usturatoare si pot ramane fara permisul de conducere pe o perioada de 30 de zile. Aceleasi sanctiuni se aplica pentru folosirea oricarui dispozitiv .

Stirile ProTV: Primele sanctiuni pentru soferii care au incalcat noul cod rutier

Au aparut primele sanctiuni pentru soferii care se incapataneaza sa conduca si sa foloseasca in acelasi timp si telefonul, desi stiu ca sunt in pericol.

Bomba din codul rutier a explodat! Soferii romani, amendati cu sume cuprinse intre 290 si 435 de lei!

Pietonii sunt obligati sa circule pe trotuare sau, daca acestea nu sunt disponibile in respectiva zona, sa circule pe marginea drumului.

Cod Rutier 2019. Folosirea telefonului la volan amenda e valabila si cand masina stationeaza?

Ce spune Codul rutier 2019 despre folosirea telefonului la volan? Amenda este valabila si cand masina stationeaza? Cod Rutier 2019. Pentru folosirea telefonului la volan amenda e valabila si cand masina stationeaza? Conform unui act normativ oficializat in vara, persoanele care folosesc telefonul mobil ori alte dispozitive ce pot face inregistrati foto sau video atunci .

Cod Rutier. De astazi, soferii raman fara permis daca folosesc telefonul cand conduc

Au intrat in vigoare noile prevederi din Codul Rutier, sambata, 12 octombrie, iar acestea vin cu sanctiuni mai aspre pentru soferii care folosesc telefonul mobil in timp ce conduc. Acestia pot ramane fara permisul de conducere in cazul in care incalca, in acelasi timp, si alte reguli de circulatie. Nu doar soferii vor fi sanctionati .

Cod Rutier. Sute de permise suspendate si amenzi usturatoare. Soferii fac din ce in ce mai des aceste greseli

Politistii rutieri au organizat o ampla actiune in urma careia au sanctionat aproape 10. 000 de soferi care nu au respectat prevederile din Codul Rutier. La actiune au mai participat si alte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor interne MAI). Pe soselele din Romania au fost amplasate, joi, 229 de aparate radar, iar numarul celor care au .

SCHIMBARE SOC a Codului Rutier! AMENZI URIASE pentru toti romanii care fac asta...

Noi prevederi privind codul rutier au intrat in vigoare de la 1 octombrie. O schimbare majora este cea a platii amenzilor. De acum, amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din minimul prevazut de.

Trump, despre criza din Siria: Aceste razboaie nesfarsite trebuie sa inceteze

Presedintele american Donald Trump a transmis, referitor la criza din Siria, ca aceste razboaie nesfarsite trebuie sa inceteze. Contestat pentru ca a dat unda verde ofensivei turce si a anuntat retragerea trupelor americane din zona, intorcand spatele aliatilor kurzi, Trump ii acuza pe criticii sai ca ar fi inepti.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )