Libnet.ro
UNICEF

14:30

Informatie bomba din noul Cod rutier: Ce alegere trebuie sa faca de azi soferii romani!

B1 B1,
Informatie bomba din noul Cod rutier: Ce alegere trebuie sa faca de azi soferii romani!

Soferii care au permisul suspendat ar putea sa beneficieze de reducerea perioadei de suspendare in perioada urmatoare, potrivit unui act normativ ce a fost adoptat de curand de Senat. Proiectul de lege mai. continuă pe B1

Ai depasit viteza legala? Vestea bomba din noul Cod Rutier: Urmeaza sa primesti deja amenda acasa

Legislatia rutiera s-a schimbat din nou. LACRIMI AMAREiN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PACATEE ADEVARAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI Comisiile de specialitate din Camera.

Noul Cod Rutier. Amenzi uriase pentru un simplu gest. Sute de soferi au fost deja sanctionati

Au dat examenul auto, au luat permisul de conducere, insa multi soferi au uitat repede prevederile din Codul Rutier si incalca des regulile de circulatie. Fie ca se grabesc sa ajunga la munca sau pur si simplu nu le pasa ca incurca traficul, multi conducatori auto blocheaza intersectiile, ingreunand traficul rutier. Acestia risca sanctiuni dure .

Cod Rutier 2019. Care este viteza legala cu care poti circula in afara localitatii, in functie de categoria de vehicule

Daca mai exista inca intrebari despre viteza maxima legala pentru soferii de la inceput de drum sau pentru cei care se pregatesc sa devina unii, iata aici raspunsul! Care este viteza maxima la care poti circula in afara localitatii, in functie de categoria de vehicule? Viteza legala in afara localitatii, in functie de categoria de .

Soc! Bomba din codul rutier a explodat: Soferii romani, amendati cu sume cuprinse intre 290 si 435 de lei!

Pietonii trebuie sa stie ca sunt obligati, atunci cand sunt in trafic, sa circule pe trotuare sau, daca acesteanu sunt disponibilein respectiva zona, sa circule pe acostament, adica pe marginea,.

S-A AFLAT unde este ASCUNS Mario Iorgulescu! Imagini BOMBA din cea mai luxoasa clinica. Sumele exorbitante ale spitalizarii depasesc orice imaginatie (GALERIE FOTO-VIDEO)

Clinicaunde a fost transferatfiul presedintelui LPF nu mai este secreta! VEZI GALERIA FOTO Mario Iorgulescu se afla internatintr-una dintre cele mai costisitoareclinici din Milano,.

ştiri din Auto

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2115 seconds )