Libnet.ro
UNICEF

13:00

Schimbare BOMBA in noul Cod Rutier: De azi se ridica toate masinile! Cum te poti apara

B1 B1,
Schimbare BOMBA in noul Cod Rutier: De azi se ridica toate masinile! Cum te poti apara

Mai multi romani stabiliti in Italia s-au trezit cu masinile ridicate sau amenzi uriase dupa ce s-a modificat Codul Rutier, relateaza evz. ro. Surpriza neplacuta a soferilor a avut loc in contextul in. continuă pe B1

Informatie bomba din noul Cod rutier: Ce alegere trebuie sa faca de azi soferii romani!

Soferii care au permisul suspendat ar putea sa beneficieze de reducerea perioadei de suspendare in perioada urmatoare, potrivit unui act normativ ce a fost adoptat de curand de Senat. Proiectul de lege mai.

Cod Rutier 2019. Soferii ar putea sa faca direct inchisoare cu executare pentru aceste incalcari grave ale legii

Soferii trebuie sa ia asta la cunostinta! Daca unii credeau sunt bine pusi in tema, ar trebui sa revizuiasca schimbarile din Codul Rutier 2019. Care sunt incalcarile grave ale legii care i-ar putea trimite pe conducatorii auto direct in inchisoare? Cod Rutier 2019: inchisoare cu executare pentru soferii care incalca aceste reguli Conform proiectului de .

Cod Rutier 2019. Defectiunea masinii care poate duce la ridicarea permisului de conducere pe loc

Soferii se pot alege cu mari batai de cap din cauza unei defectiuni la masina pe care unii nici nu o considera atat de importanta. Ce te poate face sa-ti pierzi carnetul de conducere? Iata ultimele detalii din codul Rutier 2019! Cod Rutier 2019: Ce defectiune a masinii te poate face sa ramai fara permis? .

Cod Rutier 2019. Ce obligatii au soferii, in cazul unui accident. iti poate fi ridicat permisul definitiv

Ce obligatii au soferii, in cazul unui accident, conform Codului Rutier 2019? iti poate fi ridicat permisul definitiv. Cod Rutier 2019. Ce obligatii au soferii, in cazul unui accident? Ordonanta de urgenta nr. 1952002 privind circulatia pe drumurile publice, cunoscuta de publicul larg drept Codul rutier, stabileste obligatiile legale ale fiecarei persoane in cazul producerii .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3189 seconds )