Libnet.ro
UNICEF

16:31

Schimbare SOC in noul Cod Rutier: De azi se ridica toate masinile! Cum te poti apara

B1 B1,
Schimbare SOC in noul Cod Rutier: De azi se ridica toate masinile! Cum te poti apara

Mai multi romani stabiliti in Italia au avut parte o surpriza neplacuta, dupa modificarea Codului Rutier din Peninsula. Acestia s-au trezit cu masinile ridicate sau cu amenzi usturatoare dupa ce noua legi. continuă pe B1

Noul Cod Rutier. Zeci de mii de soferi au asa ceva la masina si nu stiu ca e interzis. Amenda e uriasa

Noul Cod Rutier le poate da mari batai de cap soferilor. Zeci de mii de conducatori auto au asa ceva la masina si nu stiu ca e interzis. Noul Cod Rutier. Zeci de mii de soferi au asa ceva la masina si nu stiu ca e interzis Prevederea nu este una noua, dar este respectata .

Noul Cod Rutier. Combinatia care va lasa zeci de mii de soferi fara permis. Toti fac asta in masina

Codul Rutier se modifica din luna octombrie, iar noile reglementari prevad amenzi mai mari pentru soferii care folosesc telefonul mobil in timp ce se afla la volan. in plus, acestia vor ramane fara permisul de conducere daca in timp ce utilizeaza telefonul mai incalca si alte reguli de circulatie. Cod Rutier. Folosirea telefonului mobil la .

Noul cod rutier bulverseaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Noul Cod rutier aduce amenzi colosale! Posesorii de autovehicule care au lipite pe geamuri diverse accesorii care pot reduce vizibilitatea conducatorului auto risca amenzi de pana la 3. 000 de lei.

Cod Rutier, schimbari 2019. Amenzi pentru biciclisti si cei care merg pe trotinete electrice. Pot ajunge pana la 1.100 de lei

Se schimba Codul Rutier din luna octombrie, iar noile reglementari prevad amenzi nu doar pentru soferi, ci si pentru biciclisti si pentru persoanele care se deplaseaza cu ajutorul trotinetelor electrice. Acestea risca amenzi de pana la 1. 160 de lei daca folosesc telefonul mobil in timp ce se afla in mers. Cod Rutier 2019. Amenzi pentru .

ştiri din Auto

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )