Libnet.ro
UNICEF

13:45

Schimbare bomba in noul cod rutier: De azi se ridica toate masinile! Cum te poti apara

B1 B1,
Schimbare bomba in noul cod rutier: De azi se ridica toate masinile! Cum te poti apara

Mai multi romani stabiliti in Italia s-au trezit cu masinile ridicate sau amenzi usturatoare dupa ce s-a modificat Codul Rutier, relateaza evz. ro. continuă pe B1

Noul Cod Rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului.

Informatie BOMBA din noul Cod Rutier: Ce alegere trebuie sa faca de azi soferii romani!

Soferii care au permisul suspendat ar putea sa beneficieze de reducerea perioadei de suspendare in perioada urmatoare, potrivit unui act normativ ce a fost adoptat de curand de Senat.

Cod Rutier 2019. Cum poti reduce perioada de suspendare a permisului auto. Ce conditii trebuie sa indeplinesti

Cod Rutier 2019. Daca ai incalcat legea, iar pedeapsa ti se pare prea lunga, ai mai jos cateva detalii despre cum poti reduce perioada de suspendare a permisului auto. Ce conditii trebuie sa indeplinesti? Cod Rutier 2019. Cum poti reduce perioada de suspendare a permisului auto Conducatorii auto care incalca prevederile Codului rutier sunt sanctionati .

Cod Rutier 2019. Cand intra in vigoare noua legislatie rutiera. Amenzi noi pentru soferi

Codul rutier a fost modificat din nou in 2019 de catre Guvernul Romaniei. Noile reglementari au ca scop prevenirea accidenteleor de circulatie provocate de neatentia soferilor care folosesc telefoanele mobile atunci cand se afla la volan, fie ca este vorba despre o convorbire, ori despre un live pe Facebook. Cod Rutier 2019. Cand intra in .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )