Libnet.ro
UNICEF

07:46

Schimbare MAJORA a codului rutier: Metoda usoara prin care politia ii poate acum AMENDA pe soferii romani

B1 B1,
Schimbare MAJORA a codului rutier: Metoda usoara prin care politia ii poate acum AMENDA pe soferii romani

Se preconizeaza schimbari majore in Codul Rutier. De acum inainte, politistii ar putea sa ii amendeze pe soferii din tara noastra printr-o metoda extrem de simpla. Un politist din judetul Constanta a. continuă pe B1

CSALB a lansat o aplicatie prin care iti poti rezolva mai repede neintelegerile pe care le ai cu banca: salveaza aproape o zi pentru intocmirea dosarului

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Bancar CSALB), institutie care pune la dispozitia romanilor infrastructura destinata solutionarii amiabile a neintelegilor cu banci si IFN-uri, a lansat o aplicatie online prin care.

Klaus Iohannis a promulgat Legea prin care romanii din strainatate vor putea studia in limba romana

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, modificarile aduse Legii privind sprijinul acordat romanilor de pretutindeni prin care Diaspora va avea dreptul de a studia in limba romana in strainatate si.

SCHIMBARE MAJORA la Google: O serie de aplicatii vor fi STERSE

Google va elimina din Play Store o serie de aplicatii, schimband noua politica pentru dezvoltatorii de aplicatii care vor sa publice in magazinul sau. Astfel, aplicatiile care mineaza criptomonede, care.

Noua metoda prin care Serviciile supravegheaza populatia

Un demers pana acum necunoscut al Serviciilor a iesit la iveala. Agentii americani de securitate desfasoara operatiuni de supraveghere asupra mii de femei si barbati prin programul Quiet Skies Dupa.

Tudorel Toader vrea OUG prin care sa fie revizuite condamnarile date n baza protocoalelor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca va propune adoptarea unei ordonante de urgenta care sa dea posibilitatea oricarui condamnat care are sentimentul, convingerea ca a fost condamnat pe nedrept, in baza protocoalelor semnate cu SRI sau a unor interceptari facute de SRI, sa solicite unui judecator revizuirea sentintei.

Tudorel Toader vrea OUG prin care sa poata fi revizuite condamnarile date n baza protocoalelor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca va propune curand adoptarea unei ordonante de urgenta care sa dea posibilitatea oricarui condamnat care are sentimentul, convingerea ca a fost condamnat pe nedrept, in baza protocoalelor semnate cu SRI sau a unor interceptari facute de SRI, sa solicite unui judecator revizuirea sentintei.

JO 2020: IAAF a anuntat sistemul prin care atletii pot obtine calificarea la Olimpiada de la Tokyo

Federatia Internationala de Atletism IAAF) a publicat sistemul de calificare a sportivilor la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo, care se realizeaza prin clasamentul individual si prin indeplinirea baremurilor minime, relateaza EFE.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )