Libnet.ro
UNICEF

17:00

Schimbare SOC in noul Cod Rutier: DE AZI SE RIDICA TOATE MASINILE! Cum te poti apara

B1 B1,
Schimbare SOC in noul Cod Rutier: DE AZI SE RIDICA TOATE MASINILE! Cum te poti apara

Romanii din Italia au avut, recent, parte de socul vietii! Multi dintre acestia s-au trezit cu masinile ridicate sau cu amenzi usturatoare dupa ce Codul Rutier in Peninsula a fost modificat, iar schimbarile au . continuă pe B1

Schimbare SOC in noul Cod Rutier: DE AZI SE RIDICA TOATE MASINILE! Cum te poti apara

Romanii din Italia au avut, recent, parte de socul vietii! Multi dintre acestia s-au trezit cu masinile ridicate sau cu amenzi usturatoare dupa ce Codul Rutier in Peninsula a fost modificat, iar schimbarile au.

Cod Rutier 2019. A fost adoptata legea care prevede ca soferii sa lipeasa acest semn pe parbriz

Cod Rutier 2019. Senatul a adoptat proiectul de lege care prevede ca soferii care au dizabilitati de auz sa poata lipi pe luneta autoturismului un semn prin care sa precizeze deficienta si faptul ca au nevoie de un interpret atunci cand sunt opriti in trafic. Proiectul va ajunge si in Camera Deputatilor, care este for .

Cod Rutier: Cat este punctul de amenda in 2019. Asa poti calcula cat inseamna in bani amenda ta

Iata tot ceea ce trebuie sa stie soferii! Care este punctul de amenda in anul curent si cum poate fiecare conducator auto sa-si calculeze amenda in bani? Cat a ajuns punctul de amenda, conform Ordonantei de urgenta a Guvernului? Cat este punctul de amenda in 2019? No detalii despre nivelul punctului de amenda! Valoarea acestuia .

Noul Cod Rutier BULVERSEAZA Romania: Acesta e GESTUL pentru care mii de soferi risca acum AMENZI URIASE!

Noile prevederi din Codul Rutier vin cu amenzi importante! Soferii romani care sunt prinsi ca au lipite pe geamuri diverse accesorii ce pot reduce vizibilitatea la volan risca amenzi de pana la 3. 000 de.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )