Libnet.ro
UNICEF

15:15

SOC iN ROMANIA! Cine NU MAI POATE DA de permis din 2020? Se schimba RADICAL Codul Rutier

B1 B1,
SOC iN ROMANIA! Cine NU MAI POATE DA de permis din 2020? Se schimba RADICAL Codul Rutier

Toti viitorii soferi care urmeaza sa dea de permis trebuie sa afle noile reguli din Codul Rutier. Acesta urmeaza sa modifice extrem de drastic. Romanii care vor sa devina soferi trebuie sa indeplineasca. continuă pe B1

Business report: Criza fortei de munca, cea mai mare provocare din 2020 pentru mediul de afaceri din Romania; Afacere romaneasca: Electrica primeste mai mult de jumatate din energia hidro, cea mai ieftina din tara, pentru consumul reglementat; Romania se

Europenii schimba avionul cu trenul, ca sa salveze planeta. Tot mai multe tari extind reteaua de trenuri de noapte, ca urmare a cererii masive. Un absolvent de ASE si-a lasat afacerea din Bucuresti si a mers la sat ca sa aduca legume bio in supermarketuri. Povestea lui Tudor Stanciu, oraseanul care planteaza craite langa cultura de varza bio.

Eugen Tomac (PMP): Cel mai important obiectiv pentru 2020 este revenirea la alegerea primarilor si presedintilor de consilii judetene in doua tururi de scrutin

Cel mai important obiectiv pentru 2020 este revenirea la alegerea primarilor si presedintilor de consilii judetene in doua tururi de scrutin, considera eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, care le-a.

Henley Index: Japonia si Singapore au cele mai puternice pasapoarte din lume. Pe ce loc este Romania in topul mondial

Japonia si Singapore sunt tarile cu cele mai puternice pasapoarte din lume, cetatenii lor putand calatori fara vize prealabile catre 190 de destinatii, potrivit celui mai recent top Henley. Locul al doilea in top este impartit de Finlanda, Germania si Coreea de Sud, cu 188 de destinatii. Romania se afla pe locul 16 in top, romanii putand calatori in 171 de tari fara a avea nevoie de viza luata dinainte.

Vacantele s-au scumpit de Sarbatori in Romania. Cele mai cautate zone din tara

Conform unei analize a platformei de rezervari hoteliere Travelminit. ro, pretul vacantelor in perioada sarbatorilor de iarna a crescut cu 17%. Schimbarea s-a vazut in principal la pretul cazarii dar si al serviciilor precum mesele servite si accesul la piscina si SPA.

Mihaela Birzila, despre cele mai importante momente din 2019: Pe mine m-a marcat foarte mult intalnirea cu parintii Alexandrei Macesanu

Realizatoarea emisiunii News Magazine, Mihaela Birzila, a vorbit despre cele mai importante momente din 2019.

Aceasta este cea mai mica insula din lume: cum a castigat locul in Cartea Recordurilor

Printre performantele trecute in Cartea Recordurilor se numara si o insula. Intitulata Just Room Enough Island, aceasta se afla la granita dintre Statele Unite ale Americii si Canada. Insula Just Room Enough se afla in posesia familie Sizeland inca din anii `50. Este parte componenta a Arhipelagului celor 1000 de Insule si e foarte mica.

Sergio Aguero, cel mai bun marcator din Premier League in ultimul deceniu

Atacantul argentinian Sergio Aguero este cel mai bun marcator din ultimul deceniu in Premier League, potrivit Opta. De asemenea, David Silva, colegul sau de la Manchester City, este jucatorul cu cele mai multe pase decisive in intervalul 2010-2019.

Costel Pantilimon si Lacina Traore, in topul celor mai inalti fotbalisti din lume

Portarul echipei Nottingham Forest Costel Pantilimon si atacantul ivorian al formatiei CFR Cluj, Lacina Traore, ocupa locurile 6-7 in topul celor mai inalti fotbalisti din lume, potrivit Time Square Chronicles.

Din 2020 cresc impozitele pe venit si contributiile. Cine trebuie sa depuna Declaratia Unica

Majorarea salariului minim de la 1 ianuarie nu are efecte doar asupra veniturilor salariatilor, care vor plati impozite si contributii mai mari, ci si asupra altor persoane.

Donald Trump, la egalitate cu Barack Obama in topul celor mai admirati barbati din Statele Unite. Cine conduce topul feminin

Donald Trump si Barack Obama sunt cei mai admirati doi barbati din lume in randul americanilor, se arataintr-un sondaj efectuat de Gallup. Astfel, cei doi au fost in topul preferintelor a cate 18%.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )