Libnet.ro
UNICEF

18:45

SCHIMBARE BOMBA a Codului Rutier: AMENZI URIASE pentru toti romanii care fac ASTA...

B1 B1,
SCHIMBARE BOMBA a Codului Rutier: AMENZI URIASE pentru toti romanii care fac ASTA...

Soferii romani trebuie sa stie ca amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din minimul prevazut de lege, in termen de 15 zile de la data inmanarii sau comunicarii procesului-verbal, in loc de. continuă pe B1

Atentie, soferi. Se dau amenzi uriase si vi se poate retine masina. Ce verificari fac politistii si cei de la RAR

Sute de masini au fost controlate de politistii de la rutiera si inspectorii RAR. Se anunta amenzi usturatoare si, mai mult, masina vi se poate retine. Se dau amenzi uriase si vi se poate retine masina Peste 1. 700 de masini verificate tehnic in trafic de inspectorii de la Registrul Auto Roman RAR), in toata tara, .

Veste importanta pentru toti soferii. Ce se intampla cu pretul benzinei si al motorinei

Dupa ce soferii au lacrimat langa pompa de benzina, a iesit soarele pe strada lor. Veste importanta pentru toti conducatorii auto! Ce se intampla cu pretul benzinei si motorinei? Veste importanta pentru toti soferii Salariile romanilor nu sunt la fel de mari ca ale celor din restul Europei. Cu toate acestea, preturile la benzina si .

Gigi Becali, atacat din nou, inainte de Romania Spania: Patron, manager, antrenor de toate pentru toti

Gigi Becali este criticat in continuare de oamenii din fotbalul romanesc. De aceasta data Ionel Ganea este cel care se ia de patronul FCSB, chiar in ziua meciului Romania Spania, din preliminariile Euro 2020. Ganea este de parere ca Becali este de vina ca niciun jucator de la FCSB nu a fost convocat pentru .

Amenzi uriase date de inspectorii ANPC, dupa ce au verificat rechizitele si uniformele scolare. Ce nereguli s-au gasit

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a dat amenzi de aproape 490. 000 de lei in urma unor controale vizand rechizitele, uniformele si ghiozdanele scolare. Odata cu inceperea noului an.

Vestea Digi pentru toti clientii: trebuie sa faci asta urgent ca poate castigi vacanta in Egipt

GrupulDigi |RCS-RDS are un renume din a da abonamente la pret mic, dar si din oferte la portare. Acum are o oferta excelenta pentru abonati. Promite chiar si o vacanta in Egipt. Grupul.

ştiri din Auto

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )