Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schimbare SOC a Codului Rutier: Amenzi uriase pentru toti romanii care fac asta...

B1 B1,
Schimbare SOC a Codului Rutier: Amenzi uriase pentru toti romanii care fac asta...

Noi prevederi privind codul rutier au intrat in vigoare. O schimbare majora este cea a platii amenzilor. Astfel, de acum, amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din minimul prevazut de lege, in. continuă pe B1

Schimbare SOC in noul Cod Rutier: De azi se ridica toate masinile! Cum te poti apara

Mai multi romani stabiliti in Italia au avut parte o surpriza neplacuta, dupa modificarea Codului Rutier din Peninsula. Acestia s-au trezit cu masinile ridicate sau cu amenzi usturatoare dupa ce noua legi.

Ce amenzi risti pentru injuriile aduse pe Facebook. Ce spune legea

Politia pedepseste aspru injuriile aduse pe Facebook! Instanta a mentionat deja o sanctiune pentru orice el de apelative defaimatoare aduse unei persoane necunoscute sau cunoscute. Care este suma pe care o va scoate din buzunar cel care aduce jigniri pe retelele de socializare? Ce amenzi risti pentru injuriile de pe Facebook? O instanta din tara .

Incepe programul Litoralul pentru toti: reduceri de pana la 70% in aproape 50 de hoteluri

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a lansat programul Litoralul pentru toti. Incepand cu 1 septembrie si pana pe 30 septembrie, turistii beneficiaza de preturi la cazare cuprinse intre 50 de lei si 140 de lei pe zi. Sejururile pot.

Patronatele din turism lanseaza programul Litoralul pentru toti

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) a anuntat joi ca lanseaza programul Litoralul pentru toti prin care turistii beneficiaza de cazare la mare platind intre 50 si 140 de lei pe zi, incepand cu 1 septembrie pana in 30 septembrie.

Romanii din Marea Britanie trebuie sa aiba mare grija! Pot primi amenzi colosale pentru acest lucru banal

Un barbat a fost amendat cu 20. 000 de lire pentru ca a condus in Londra un 4X4, intr-o zona unde poluarea produsa de emisiile vehiculelor este aspru taxata. Giancarlo Bonati spune ca a primit pe adresa.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )