Libnet.ro
UNICEF

07:00

Schimbare soc in noul Cod Rutier: De azi se ridica toate masinile! Cum te poti apara

B1 B1,
Schimbare soc in noul Cod Rutier: De azi se ridica toate masinile! Cum te poti apara

Dupa modificarea Codului Rutier, mai multi romani stabiliti in Italia s-au trezit cu masinile ridicate sau cu amenzi usturatoare, relateaza evz. ro. continuă pe B1

Noul Cod Rutier BULVERSEAZA Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum AMENZI URIASE!

Veste prosta pentru milioane de soferi din tara noastra! Conform noului Cod Rutier, proprietarii de masini care au lipite pe geamuri diverse accesorii ce pot reduce vizibilitatea la volan risca amenzi de pana la.

Cod Rutier 2019: O noua regula intra in vigoare de la 1 iulie. N-ai carte, n-ai permis de conducere

Codul Rutier se schimba din nou. incepand cu data de 1 iulie 2019, cei care doresc sa obtina permisul de conducere trebuie sa aiba minimum 10 clase terminate. De asemenea, potrivit noilor reglementari, persoanele in varsta care conduc autoturisme pe drumurile publice trebuie sa faca mai des controlul medical. Cod Rutier 2019. Nu mai poti .

Cod Rutier 2019: ce amenzi primesc pietonii care incalca regulile

In Codul Rutier 2019 sunt prevazute amenzi si pentru pietonii care incalca regulile de circulatie, nu doar pentru soferi. Asadar, daca vrei sa eviti sa fii amendat de vreun politist zelos, ar fi bine sa stii care sunt regulile pe care trebuie sa le respecti. in Codul Rutier sunt prevazute amenzi drastice si pentru pietonii .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )