Libnet.ro
UNICEF

12:15

Drumurile din Romania la finalul anului 2018: 33% de pamant si pietruite, in scadere fata de anul anterior

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Drumurile din Romania la finalul anului 2018: 33% de pamant si pietruite, in scadere fata de anul anterior

Reteaua de drumuri modernizate din Romania a crescut, in 2018, comparativ cu 2017, insa circa 40% au durata de serviciu depasita. Drumurile pietruite si de pamant sunt mai putine, reprezentand, insa, in continuare peste o treime din total, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai pesimista prognoza pentru Romania: Euro va ajunge peste 5,1 lei pana la finalul anului

SummaryaCresterea economica a Romaniei va fi de numai 2,3%, in 2019, in timp ce euro va ajunge la 5,15 lei pana la finalul anului, prognozeaza analistii de la Capital Economics, care au emis cele mai pesimiste estimari privind performantele economiei romanesti in 2019.

A MURIT Liviu! Doliu SOC in lumea politica din Romania (FOTO)

Este doliu in lumea politica din Romania. Fostul viceprimar al municipiului Giurgiu a trecut in nefiinta.

RAPORT IMOBILIARE.RO: Preturile locuintelor din Romania se afla la un nivel similar celui din 2010

In primul trimestru al anului, proprietatile rezidentiale din Romania s-au apreciat cu 0,8% fata de ultimele trei luni din 2018 si au ajuns la un nivel similar celui din 2010, iar Botosani a fost orasul cu cele mai mari scumpiri in primele trei luni, potrivit celui mai nou recent raport de piata realizat de Imobiliare. ro si publicat luni.

Stela Giurgeanu castiga concursul de dramaturgie Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2018

Juriul Concursului de dramaturgie Cea mai buna piesa romaneasca a anului 2018, compus din criticii Marina Constantinescu, Dan C. Mihailescu si Marian Popescu, a decis castigatorul de anul acesta. Piesa Matilda si groparii de Stela Giurgeanu va fi premiata in cadrul Galei Premiilor Uniter ce se va desfasura la Teatrul National Cluj-Napoca, pe 13 mai.

DIN PROFITUL NET AL ANULUI 2018 Prebet distribuie 38% sub forma de dividende

Prebet PREB) va distribui suma de 0,94 milioane de lei ca dividende, echivalentul a 38% din profitul net de repartizat al anului trecut, de 2,5 milioa-ne de lei, se arata in hotararea de ieri a actionarilor, remisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Masinile diesel, interzise oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde nu mai au voie sa circule romanii!

Mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina.

Masinile diesel, INTERZISE oficial: Veste bomba pentru trei milioane de masini din Romania. Pe unde NU MAI AI VOIE sa circule romanii!

Mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina.

Care sunt companiile din Romania care functioneaza cu banii Rusiei lui Putin

Banca Internationala de Investitii, controlata direct de la Kremlin de presedintele Vladimir Putin, pompeaza bani si in Romania. Sunt bani dati sub forma de imprumuturi unor companii romanesti. Banca Internationala de Investitii, cunoscuta drept banca lui Putin, finanteaza mai multe companii din Romania. Unele dintre ele apeleaza periodic la institutia financiara, de la care se [] .

Brandul de fashion Twinset deschide al doilea magazin din Romania

Brandul de fashion Twinset va fi disponibil in Mamaia, acesta deschizand un magazin incepand cu data de 26 aprilie, in cadrul hotelului Nyota. Noua locatie este al doilea magazin Twinset din Romania, brandul fiind adus pe plan local prin franciza de.

Importurile de gaze din Romania au explodat, la preturi mai mari: Gazele rusesti au depasit OMV Petrom / Importam din Ungaria de 10 ori mai mult, desi statul vecin nu produce gaze

Importurile de gaze din Romania au explodat, in urma politicilor de subventionare a consumului de gaze si electricitate, precum si de descurajare a productiei, potrivit profit. ro. Desi preturile de.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )