Libnet.ro
UNICEF

23:45

Numarul autovehiculelor diesel care circula pe drumurile din Europa a crescut cu 74% in ultimii 4 ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Numarul autovehiculelor diesel care circula pe drumurile din Europa a crescut cu 74% in ultimii 4 ani

Numarul autovehiculelor diesel care circula pe drumurile din Europa a ajuns la 51 de milioane, in crestere cu 74% comparativ cu anul 2016, cand a izbucnit scandalul Volkswagen, reiese dintr-o analiza a organizatiei Transport si Environment TE) de. continuă pe Wall-Street Ro

Numarul masinilor diesel care circula pe drumurile din Europa a crescut cu 74% in ultimii 4 ani

Numarul autovehiculelor diesel care circula pe drumurile din Europa a ajuns la 51 de milioane, in cr.

IN ULTIMII 4 ANI: Numarul autovehiculelor diesel din Europa a crescut cu 74%

Numarul autovehiculelor diesel care circula pe drumurile din Europa a ajuns la 51 de milioane, in crestere cu 74%, comparativ cu anul 2016, cand a izbucnit scandalul Volkswagen.

Claudiu Keseru in echipa ideala din Europa League

Cu un hattrick marcat in meciul dintre Ludogoret Razgrad si CSKA Moscova, atacantul roman Claudiu Keseru a fost ales in echipa ideala a saptamanii dupa prima etapa a Europa League, anunta UEFA.

VIDEO Reclama socanta care avertizeaza familiile din SUA cu privire la riscul atacurilor armate din scolile americane: Te iubesc, mama

O reclama care le da fiori parintilor la inceput de an scolar a fost lansata saptamana aceasta in America pentru a avertiza cu privire la realitatea atacurilor armate din unitatile de invatamant din SUA. Totul incepe intr-o scoala tipica cu elevi de gimnaziu care vorbesc despre noile lor rucsacuri, casti, etc, dar la mijlocul videoclipului actiunea ia o turnura neagra in timp ce sunetul de arme si tipetele devin proeminente, iar copiii isi folosesc lucrurile pentru a se salva de gloantele unui atac armat.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )