Libnet.ro
UNICEF

12:30

Piata auto din Rusia a avut un aprilie negru

Hotnews Hotnews,
 Piata auto din Rusia a avut un aprilie negru

Vanzarile de masini noi din Rusia au scazut cu 72,4% in aprilie, comparativ cu un an mai devreme, a declarat marti Association of European Businesses AEB), pe fondul epidemiei de coronavirus a incetinit productia si a oprit operatiunile dealerilor, anunta Reuters. continuă pe Hotnews

Paradox pe piata auto din Romania: Volkswagen si Hyundai si-au crescut vanzarile in primele patru luni ale anului fata de perioada similara din 2019

In primele patru luni din 2020, numarul autoturismelor noi inmatriculate in Romania a ajuns la 32. 300 unitati, in scadere cu -27. 46% fata de perioada similara din 2019, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor de Automobile ACAROM) si Directiei de inmatriculari DRPCIV).

Lucratorii din industria auto din SUA s-au intors la lucru

Muncitorii au inceput, luni, sa revina la liniile de asamblare ale fabricii din Michigan, deschizand calea spre redeschiderea sectorului auto din SUA, in ciuda preocuparilor unui al doilea val de infectii cu coronavirus.

Putin relaxeaza restrictiile din Rusia. Numarul cazurilor din ultimele zile a crescut cu zeci de mii

Presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat relaxarea masurilor luate din cauza pandemiei de coronavirus, informeaza BBC.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )