Libnet.ro
UNICEF

11:02

Rav4 si Aygo, cele mai cautate modele Toyota

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rav4 si Aygo, cele mai cautate modele Toyota

Romanii au cumparat peste 7. 600 de masini Toyota si Lexus anul trecut, cu 33% mai multe fata de anul precedent, respectiv 1. 893 de vehicule in plus comparativ cu 2018. Cota de piata pentru cele doua marci a ajuns la 4,3%. continuă pe Wall-Street Ro

Care au fost cele mai cautate locuri de munca din anul 2019

Cele mai cautate locuri de munca in anul 2019 au fost cele de soferi, contabili si economisti, potrivit unei analize realizate de platforma de recrutare eJobs. ro.

Ce-si doresc romanii: joburile de sofer, contabil, inginer si cele part time au fost cele mai cautate de candidati, in 2019

Aproape patru milioane de cautari au fost inregistrate, in 2019, pentru joburile de sofer, pe eJobs. ro, cea mai mare platforma de recrutare online din Romania. Urmatoarele cele mai cautate joburi au fost cele de contabili si economisti, care au adunat,.

Care au fost cele mai cautate joburi in 2019

Aproape 4 milioane de cautari au fost inregistrate, in 2019, pentru joburile de sofer, pe eJobs. ro, cea mai mare platforma de recrutare online din Romania.

IN 2019: Joburile de sofer si cele part time au fost cele mai cautate de candidati

Joburile de sofer au inregistrat, in 2019, aproape patru milioane de cautari pe eJobs. ro, fiind urmate de cele de contabili si economisti, care au adunat, cumulat, aproape trei milioane de cautari, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Topul celor mai cautate joburi din 2019: Soferi, contabili si locuri de munca part time

Aproape 4 milioane de cautari au fost inregistrate, in 2019, pentru joburile de sofer, pe o platforma de recrutare online din Romania. Urmatoarele cele mai cautate joburi au fost cele de contabili si economisti, care au adunat, cumulat, aproape 3 milioane de cautari. Foarte activi anul trecut au fost si inginerii, care au vrut sa-si schimbe locul de munca 8213; pentru aceasta specializare au fost inregistrate peste 1,2 milioane de cautari.

HOROSCOP DUR. Cele mai crude semne ale zodiacului. Ai grija cum te porti cu ele

Toatezodiileau o parte intunecata. Insa aceste 5zodiisunt cele mai crude din tot zodiacul. Ai grija cum te porti cu ele. Iata cele mai crude semne ale zodiacului, in ordine inversa. Ca sa stii de.

Locomotivele CFR Calatori spun multe despre declinul domeniului feroviar: Varsta medie a parcului este 40 de ani, cele mai noi au fost cumparate acum un deceniu

Una dintre cele mai des intalnite situatii neplacute cand mergi cu trenul este cand se defecteaza locomotiva, iar asta nu e de mirare daca tinem cont ca media de varsta a parcului este de 40 de ani si exista in functiune si locomotive produse acum peste cinci decenii. Angajatii de la divizia de reparatii au protestat in aceste zile si spun ca trebuie in multe cazuri sa ia o piesa de la o locomotiva pentru a o pune la alta si ca lucrurile sunt din ce in ce mai grave. Ucraina, Ungaria sau Austria au cumparat locomotive in ultimii ani si reinnoiesc in continuare parcul de tractiune, exact opusul a ceea ce se intampla la noi.

Cele mai sumbre scenarii, in cazul mortii Cristinei Topescu. Ce s-ar fi intamplat cu jurnalista

Dupa moartea Cristinei Topescu au aparut mai multe scenarii sumbre cu privire la cauzele decesului. S-a spus inclusiv ca jurnalista s-ar fi sinucis, insa majoritatea celor care o cunosc exclud aceasta posibilitate si spun ca vedeta nu si-ar fi lasat niciodata animalele singure, fara apa si hrana. Mai multe scenarii sumbre au aparut dupa moartea .

Cehia face teste pentru a ridica viteza de circulatie a trenurilor la 200 kmh pe cele mai rapide portiuni

In Cehia, compania nationala de infrastructura feroviara SZ face primele teste cu viteza maxima de 200 kmh pe magistrala principala ce leaga Praga de granita cu Austria si Slovacia, scrie International Railway Journal. Cehia are portiuni cu viteze medii de 120 kmh, maximul este acum 160 kmh si tara detine si unul dintre cele mai importante centre de testare a trenurilor din Europa.

Romania va avea printre cele mai mari rate ale inflatiei din regiune. Ce se va intampla cu salariul minim

Agentia de evaluare financiara Moodys estimeaza ca Romania va avea printre cele mai mari rate ale inflatiei din Europa Centrala si de Est, iar cresterile salariului minim vor fi printre cele mai mici din regiune in 2020 si 2021, scrie Mediafax.

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )