Libnet.ro
UNICEF

16:00

Intalnirea nationala MINI din 2017. Spirit britanic pentru romani autentici

Hotnews Hotnews,
 Intalnirea nationala MINI din 2017. Spirit britanic pentru romani autentici

Daca ajungi sa conduci un MINI, n-ai cum sa nu prinzi spiritul acestui brand. Cu cat e mai vechi, cu atat mai autentica experienta. Iar dupa ce vei fi trecut prin asta, cu siguranta MINI iti va ramane in suflet si in minte. Vei ajunge sa-ti doresti o asemenea masina. Unii dintre noi, romani autentici, am prins repede spiritul britanic, iar de cativa ani avem chiar si intalniri nationale, organizate prin forum. Asadar, iata cateva randuri scrise de un posesor de MINI, dupa intalnirea nationala din 2017. continuă pe Hotnews

Fitch: Politica fiscala prociclica a Romaniei si majorarile salariale rapide din 2017 sporesc riscul de supraincalzire

Economia Romaniei a afisat un nou trimestru de crestere economica, dar politica fiscala prociclica si majorarile salariale rapide din 2017 sporesc riscul de supraincalzire, potrivit Fitch Ratings. Agentia de evaluare financiara a revizuit in urcare prognoza de crestere a economiei pentru acest an de la 4,8% la 5,1% si nu exclude o noua revizuire pozitiva in a doua parte a anului, mai noteaza autorii raportului. De asemenea, exista si un risc de supraincalzire, in conditiile in care ritmul cresterilor salariale il depaseste pe cel al productivitatii. Banca Nationala a Romaniei BNR) estimeaza ca economia functioneaza cu circa 2% peste capacitate si ne asteptam ca deficitul de cont curent sa depaseasca 3% din PIB in acest an, mai arata raportul citat.

Cristian Ghinea (USR): Mare parte din reforma justitiei facuta pentru a intra in UE, anulata prin propunerile lui Tudorel Toader. Ne intoarcem la epoca controlului politic pe magistrati

Mare parte din reforma justitiei facuta pentru a intra in UE este anulata prin propunerile ministrului de resort de astazi. Inspectia judiciara la MJ e cea mai grava. Ne intoarcem la epoca controlului politic pe magistrati, acuza deputatul USR Cristian Ghinea, dupa propunerile de modificare a legilor justitiei anuntate astazi de Tudorel Toader. Reactia lui Ghinea este una dintre primele venite de la opozitie dupa seria de proiecte controversate, cu impact major, anuntate miercuri de Tudorel Toader.

FOTO. Marea Eclipsa din 2017, asa cum s-a vazut de pe teritoriul Statelor Unite. Urmatorul fenomen similar va fi in anul 2024

Administratia Nationala pentru Spatiu NASA) din Statele Unite a postat pe Internet seria celor mai reusite fotografii realizate asupra Marii Eclipse Americane, asa cum s-a vazut ea pe teritoriul SUA.

Cum se relaxeaza Simona Halep la New York, cu o saptamana inainte de startul ultimului turneu de Grand Slam din 2017 (FOTO)

Dupa ce a ratat pentru a treia oara sansa de a trece pe primul loc in lume in clasamentul WTA, Simona Halep a ajuns la New York pentru a se pregati pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului, US.

Decizie BOMBA: Un fost ministru din Guvernul Ciolos, favorit pentru sefia SIE

Fostul ministru al Apararii din Guvernul Ciolos, Mihnea Motocar fi propunerea agreata de presedintele Iohannis pentru sefia Serviciului de Informatii Externe SIE), potrivit unor surse din mediul politic,.

Posibil AFACEREA anului: Doi giganti din comert se lupta pentru 100 de magazine in Romania!

Retailerii internationali, printre care Profi si Mega Image, tatoneaza o preluare a lantului de magazine Unicarm, unul dintre cele mai puternice businessuri antreprenoriale din retailul romanesc, scrie.

Vremea se schimba din nou. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Joi, vremea va fi frumoasa si se va incalzi usor, in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 de grade in estul Transilvaniei si 31.

Seful Tel Drum, Petre Pitis, chemat, din nou, la DNA pentru perchezitia calculatoarelor firmei

Directorul general Tel Drum, Petre Pitis, a venit, marti, la DNA, pentru a asista la perchezitia informatica a calculatoarelor ridicate de procurori.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2789 seconds )