Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cel mai ieftin SUV din lume: Dacia Duster, 1,5 DCI.

România Liberă România Liberă,
Cel mai ieftin SUV din lume: Dacia Duster, 1,5 DCI.

Motorul 1. 5 dCi cu 110 cai putere este cea mai puternica motorizare care exista pe un model Dacia. Unitatea diesel de 1. 461 cmc dezvolta cei 110 cai putere la 4. 000 rpm si beneficiaza de un cuplu maxim de 240 Nm, realizabil de la 1. 750 rpm. Motorul diesel de 110 cai putere este o adevarata incantare pentru o masina cu o masa mai mica de 1. 300 kg. Cuplul puternic si realizabil destul de jos si caii disponibili in totalitate de la 4. 000 rpm dau o anumita consistenta si potenta SUV-ului romanesc. continuă pe România Liberă

Cel mai mic culturist din lume a murit la doar 23 de ani

Cel mai mic culturist din lume, Aditya Romeo Dev, care a intrat in Cartea Recordurilor in 2008, a murit in urma unui infarct la doar 23 de ani. Tanarul de origine indiana si-a pierdut cunostinta, a.

Studiu UBS: Care sunt cele mai scumpe orase din lume si unde salariatii lucreaza cel mai putin?

Conform unui studiu, realizat de institutia financiara UBS, Oslo, Zurich si Tokyo sunt cele mai scumpe orase din lume, informeaza CNBC. Studiul a fost facut examinand puterea de cumparare a salariilor in 72 de orase din lume pentru un cos de consum format din 122 de bunuri si servicii.

Cea mai bogata femeie din lume nu vrea sa dea nimic copiilor. Se judeca prin tribunale.

Cea mai bogata femeie din lume, Gina Rinehart, se judeca cu trei dintre copii pentru avere. Trei dintre cei patru copii ai Ginei Rinehart, cea mai bogata femeie din lume, cu o avere estimata la 18 miliarde de dolari, vor sa puna mana pe averea care li se cuvine, potrivit economica. net Avocatii Ginei Rinehart si ai celor trei copii au sustinut ieri argumentele preliminare cu privire la cine ar trebui sa controleze o parte din actiunile companiai Hancock Prospecting, in valoare de 4 miliarde de .

LIVETEXT Criza datoriilor suverane, vineri 14 septembrie. Principalele evenimente ale zilei: Bursele europene au deschis in crestere, ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele 14 luni, pe fondul deciziei FED

12:45 Bursele europene au crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele 14 luni la inceputul sedintelor de tranzactionare de vineri, pe fondul anuntului facut de banca centrala a Statelor Unite, Federal Reserve, care a spus ca va lansa un nou program de stimulare monetara pentru a stimula crestere economica in cea mai mare economie a lumii, informeaza Reuters.

Italia a plasat obligatiuni la cel mai scazut randament din ultimii doi ani

Italia a vandut, ieri, obligatiuni pe trei ani la cel mai scazut randament din ultimii doi ani, dupa ce, miercuri, Curtea Constitutionala Federala a Germaniei a aprobat participarea guvernului de la Berlin la Mecanismul European de Stabilitate ESM).

Sandra Izbasa si Catalina Ponor, desemnate de o revista americana cele mai frumoase gimnaste din lume

Sandra Izbasa si Catalina Ponor sunt cele mai frumoase gimnaste din lume. Asta arata un top realizat de cunoscuta revista nord-americana COED Magazine si intitulat topul celor de la care nu ti-ai putut lua.

Cel mai mare muzeu din Europa de locomotive cu abur a fost inaugurat la Resita

Cel mai mare muzeu de locomotive cu abur, in aer liber, din Europa a fost inaugurat duminica la Resita, in cadrul evenimentului intitulat generic 1-40-140, prilej cu care Fundatia Uzinele Domeniilor Resita.

Imaginile care te fac sa te gandesti la ce a fost si ce urmeaza sa se intample. Cel mai mare dezastru din istoria SUA, un fenomen repetabil?

La ora 5. 12 dimineata, la data de 18 aprilie 1906, locuitorii din San Francisco erau treziti din somn de un zgomot infernal. Zgomotul era produs de un seism de proportii, seism considerat unul dintre cele mai mari.

Vasile Blaga: PDL este cel mai puternic partid din tara, ca numar de parlamentari

Sambata au loc ultimele intalniri din cadrul scolii de vara a tinerilor democrat-liberali. La reuniune a fost prezent si presedintele partidului, Vasile Blaga, care le-a transmis tinerilor din PDL ca partidul.

Aceasta va fi, fara indoiala, cea mai rapida masina din lume. Motorul ei a fost proiectat pentru avioane

O echipa britanica este pe cale sa realizeze un automobil destinat sa atinga, in premiera mondiala, viteza de 1. 000 de mile pe ora, adica 1609 kilometri pe ora. Masina a fost botezata Bloodhound, dupa o ras.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )