Libnet.ro
UNICEF

13:45

FOTOGALERIE Cum arata noile Dacii prezentate la salonul auto de la Paris

Adevărul Adevărul,
FOTOGALERIE Cum arata noile Dacii prezentate la salonul auto de la Paris

Inainte de toate, sa aruncam o privire la ce reprezinta Dacia in acest moment in Europa si zona mediteraneana. continuă pe Adevărul

Noile modele Dacia au fost prezentate la Salonul Auto de la Paris

Daciaa prezentat la Salonul Auto de la Paris noile modele Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway, venind cu noutati in materie de design, dar si tehnice. Au trecut 4 ani de cand modelele actuale din gama Dacia au fost prezentate, iar acum compania revine cu noi automobile ce beneficiaza nu doar de design imbunatatit, [].

Salonul Auto de la Paris (VIDEO)

In ciuda scandalului Diesel, VW vrea sa faca impresie la Salonul Auto de la Paris. Cel mai mare producator auto din Europa promoveaza autovehiculul electric cu autonomie sporita, accesibil tuturor categoriilor de cumparatori.

Salonul auto de la Paris. Peste 80 de premiere mondiale vor anima halele Centrului Expozitional de la Porte de Versailles. Top 10 cele mai importante premiere

Stiati ca Salonul auto de la Paris a avut prima editie in 1898? A fost un eveniment organizat pe atunci de Albert de Dion, si se numea Salon de lAutomobile. Practic, asa s-a numit evenimentul parizian pana in anul de gratie 1988, an in care s-a desfasurat sub titulatura Mondial de lAutomobile. Evenimentul auto francez este organizat o data la doi ani, dar pana in 1976 a fost organizat anual. O mica introducere pentru a intelege anvergura Salonului parizian.

Renault a prezentat modelul Dacia Duster EDC la Salonul Auto de la Paris (VIDEO)

Grupul Renault a prezentat la Salonul Auto de la Paris modelul Dacia Duster EDC. Masina este expusa la standul marcii Dacia, alaturi de versiunile restilizate ale Dacia Sandero Stepway, Dacia Logan si Dacia Logan MC.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )