Libnet.ro
UNICEF

12:00

Polestar a deschis un centru RD in Marea Britanie: peste 60 de ingineri vor lucra la dezvoltarea viitoarelor modele electrice ale companiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Polestar a deschis un centru RD in Marea Britanie: peste 60 de ingineri vor lucra la dezvoltarea viitoarelor modele electrice ale companiei

Polestar a inaugurat un centru de cercetare si dezvoltare in Marea Britanie, acolo unde peste 60 de ingineri vor lucra la dezvoltarea viitoarelor modele electrice ale constructorului. continuă pe Wall-Street Ro

MAREA BRITANIE: Vanzarile Dacia au crescut cu peste 7% in aprilie

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au scazut cu 4,1% in aprilie, al doilea cel mai semnificativ declin inregistrat in aprilie din 2012, transmite Reuters.

Marea Britanie participa la alegerile europarlamentare: ce se mai intampla, in aceasta situatie, cu Brexit

Marea Britanie a decis, la referendumul din 2016, sa paraseasca Uniunea Europeana. Cum-necum, insa, nu a reusit si acum va participa si la alegerile europarlamentare. Guvernul de la Londra spera sa evite participarea la alegerile europarlamentare din luna mai. Numai ca nu a reusit sa paraseasca Uniunea Europeana, in acord cu dorinta cetatenilor exprimata la [] .

SOC in Marea Britanie! Megan a fost UCISA cu sange rece! CE TRAGEDIE ...

Tragedie de Paste in Marea Britanie! Megan Newton, un mare fan Stoke City, a fost gasita fara suflare intr-un apartament de pe Fletcher Road din Stoke duminica seara.

Marea Britanie nu a ars carbune pentru a produce electricitate timp de o saptamana

Marea Britanie, locul de nastere al exploatarii carbunelui, a produs electricitate timp de sapte zile fara ajutorul centralelor energetice pe baza de carbune, pentru prima data de la Revolutia Industriala din secolul XIX.

Marea Britanie va participa la alegerile pentru Parlamentul European - ANUNTUL OFICIAL

Brexit-ul s-a transformat intr-un fiasco european! Dupa ce au amanat termenul de iesire din Uniunea Europeana UE) pana la 31 octombrie, Marea Britanie anunta ca organizeaza alegeri europarlamentare pe 23.

E oficial: Marea Britanie va participa la alegerile pentru Parlamentul European

Marea Britanie va participa la alegerile europarlametnare la 23 mai, in conditiile in care nu mai este timp suficient pentru a obtine ratificarea acordului Brexit de catre Parlamentul de la Londra pana la acea data, scrie Reuters.

A MURIT KATE! Doliu in REGATUL UNIT! Marea Britanie, in STARE DE SOC!

O tanara din Marea Britanie, pe numeKatie Amelia Hodgson, a murit la doar 24 de ani, dupa ce a fost strivita de propriul ATV. Tragedia a avut locin Cluj, la concursul cu ATV-uri Hunt The Wolf.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )