Libnet.ro
UNICEF

14:30

CNAIR a semnat contractul pentru centura Bacau, in valoare de 668 milioane lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CNAIR a semnat contractul pentru centura Bacau, in valoare de 668 milioane lei

Reprezentantii CNAIR SA si cei ai asocierii SC Spedition UMB SRL - SC Tehnostrade SRL au semnat, sambata, acordul contractual pentru proiectarea si executia variantei de ocolire a municipiului Bacau, in prezenta ministrului Transporturilor, Lucian. continuă pe Wall-Street Ro

CNAIR a semnat contractul pentru varianta ocolitoare a municipiului Bacau: 142 de milioane de euro, 36 de luni pentru constructie si 7 ani garantie

Asocierea Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL va proiecta si va construi varianta ocolitoare a municipiului Bacau, in termen de 36 luni, din care 6 luni sunt alocate proiectarii si 30 luni executiei lucrarilor. Antreprenorul va oferi de asemenea o garantie a lucrarilor de 7 ani. Valoarea contractului se ridica la 142 de milioane de euro, potrivit Mediafax.

Contractul pentru soseaua de centura din Bacau a fost semnat oficial. Cat va costa drumul lung de 30 de kilometri

Asocierea Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL va proiecta si va construi varianta ocolitoare a municipiului Bacau, conform CNAIR, care anunta sambata ca a fost semnat contractul.

Ministrul Justitiei a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat ca a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea, aflata in detentie in Costa Rica, in urma solicitarii de extradare formulate de autoritatile de la Bucuresti.

Ministrul Justitiei a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea.

Tudorel Toader a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a semnat sambata eliberarea Elenei Udrea. Acum documentele au ajuns la Ministerul Justitiei si au fost semnate. Imediat procedam la traducere, apostilare si.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )