Libnet.ro
UNICEF

20:15

CNAIR a semnat contractul privind supervizarea proiectarii si executiei podului suspendat peste Dunare la Braila

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CNAIR a semnat contractul privind supervizarea proiectarii si executiei podului suspendat peste Dunare la Braila

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a semnat contractul privind supervizarea proiectarii si executiei podului suspendat peste Dunare in zona Braila cu Asocierea Metroul SA - Italrom Inginerie Internationala SRL - Sistema. continuă pe Wall-Street Ro

CNAIR a semnat contractul pentru supervizarea proiectarii si executiei podului suspendat peste Dunare

Lungimea totala a obiectivului este de 23,413 kilometri si cuprinde doua sectiuni: drumul principal Braila - Jijila, cu o lungime 19,095 kilometri si drumul de legatura cu DN22 Smardan - Macin, in lungime de 4,328 kilometri.

Supervizarea lucrarilor la Podul peste Dunare de la Braila, contractata la doi ani de cand Compania de Drumuri a semnat contractul initial pentru proiectarea si executia propriu-zisa a proiectului

Contractul pentru Supervizarea Proiectarii si Executiei Podului suspendat peste Dunare in zona Braila a fost semnat marti de catre Compania de Drumuri cu asocierea Metroul SA - Instalrom Inginerie Internationala SRL - Sistema Inginerie SRL - Arex Lider Company SRL pentru circa 35 de milioane de lei. Semnarea contractului de supervizare vine la doi ani de la semnarea contractului de proiectare si executie propriu-zisa de circa 433 de milioane de euro.

Inginerii din Ungaria vor superviza lucrarile la centura de sud a Timisoarei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a semnat contractul pentru supervizarea proiectarii si executiei Variantei de Ocolire Timisoara Sud.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )