Libnet.ro
UNICEF

22:47

Licitatia pentru autostrada Targu Neamt-Iasi a fost lansata de Comisia Nationala de Prognoza

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Licitatia pentru autostrada Targu Neamt-Iasi a fost lansata de Comisia Nationala de Prognoza

Licitatia pentru contractul de parteneriat public-privat pentru autostrada Targu Neamt-Iasi a fost lansata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SICAP) de Comisia Nationala de Prognoza CNP). Autostrada va avea 68 de kilometri si va costa un. continuă pe Wall-Street Ro

A fost lansata licitatia pentru Autostrada Targu Neamt - Iasi, in parteneriat public-privat

Comisia Nationala de Strategie si Prognoza CNSP) a publicat joi, in platforma de achizitii publice SICAP, anuntul pentru atribuirea contractului de realizare in parteneriat public-privat a Autostrazii Targu Neamt - Iasi.

A fost lansata prima cursa de transport de pasageri Chisinau-Milano

Prima cursa de transport pasageri dintre Chisinau si Milano, cu intrare prin orasele Padova, Vicenza si Verona, a fost lansata ca urmare a intalnirilor de lucru a Comisiei mixte moldo-italiene in domeniul transportului auto international de pasageri si marfuri, transmite IPN.

Business report: Metroul de Otopeni: licitatia pentru prima sectiune a fost suspendata; Bursa post-Dragnea: crestere de 3% si sperante; Facturi mai mari la curent, din iulie? Cresc tarifele de transport si distributie

Datoria publica imprumutam mai mult decat restituim. Datoria creste sau scade? Datoria publica este singurul indicator cu care ne-am. Cum arata economia Romaniei in pragul unor schimbari politice majore. Economia romaneasca a crescut in primul.

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )