Libnet.ro
UNICEF

08:15

Waymo, divizia de masini autonome a Google, va cumpara 20.000 de SUV-uri Jaguar

Hotnews Hotnews,
 Waymo, divizia de masini autonome a Google, va cumpara 20.000 de SUV-uri Jaguar

Waymo, divizia de masini autonome din grupul Alphabet, a anuntat ca va cumpara 20. 000 de SUV-uri electrice Jaguar I-PACE, contractul fiind de aproximativ 1,5 miliarde euro. Waymo vrea sa lanseze in acest an primele servicii cu masini care se conduc singure si are in flota 600 de MPV-uri Chrysler Pacifica. Dupa accidentul Uber mai multe companii au suspendat testele cu masini autonome si este de asteptat ca si autoritatile sa fie mai severe in acordarea autorizatiilor. continuă pe Hotnews

Waymo, divizia de masini autonome a Google, va cumpara 20.000 de SUV-uri Jaguar -*- Waymo, divizia de masini autonome a Google, va cumpara 20.000 de SUV-uri Jaguar

Waymo, divizia de masini autonome din grupul Alphabet, a anuntat ca va cumpara 20. 000 de SUV-uri electrice Jaguar I-PACE, contractul fiind de aproximativ 1,5 miliarde euro. Waymo vrea sa lanseze in acest an primele servicii cu masini care se conduc singure si are in flota 600 de MPV-uri Chrysler Pacifica. Dupa accidentul Uber mai multe companii au suspendat testele cu masini autonome si este de asteptat ca si autoritatile sa fie mai severe in acordarea autorizatiilor.

Uber nu mai are voie sa faca teste cu masini autonome in Arizona: interdictia a fost impusa de autoritatile americane

Guvernatorul statului american Arizona a suspendat dreptul Uber sa realizeze teste cu masini autonome pe drumurile publice, dupa accidentul nefericit in care un vehicul al companiei a acrosat fatal o femeie.

Google cumpara startup-ul Tenor care a dezvoltat un motor de cautare pentru GIF-uri

Google a cumparat motorul de cautare de imagini animate GIF-uri) Tenor intr-o miscare care ar trebui sa ajute gigantul publicitar sa isi consolideze datele de cautare si sa ofere marketing-ului un format de publicitate din ce in ce mai popular. Ambele companii au anuntat marti acordul, insa termenii financiari nu au fost divulgati.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )