Libnet.ro
UNICEF

09:45

Aston Martin va renunta la o cincime dintre angajati, din cauza scaderilor vanzarilor de masini de lux

Hotnews Hotnews,
 Aston Martin va renunta la o cincime dintre angajati, din cauza scaderilor vanzarilor de masini de lux

Producatorul auto britanic Aston Martin a anuntat ca isi va reduce efectivele cu 500 de persoane, compania fiind nevoita sa aplice un program de reducere a costurilor la toate nivelurile. Compania a vandut anul trecut 2. 500 de masini in Europa, iar cel mai bun an a fost 2007, cu aproape 4. 000 de masini. continuă pe Hotnews

Trump sustine ca s-a dus in buncarul de la Casa Alba doar intr-o inspectie, nu din cauza protestelor

Presedintele american Donald Trump a dezmintit miercuri ca a fost escortat intr-un buncar securizat din cauza manifestatiilor din exteriorul incintei Casei Albe si a dat asigurari ca s-a dus in buncar intr-o inspectie.

inca noua persoane si-au pierdut viata din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 1288, in Romania

Inca noua persoane au murit din cauza noului coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 1288, in Romania. Printre victime se afla si o femeie de 54 de ani din Suceava.

Cabinetul Boris Johnson, tinta ironiilor din cauza interdictiei la sex impusa pe fondul epidemiei de coronavirus

Guvernul condus de Boris Johnson a devenit marti tinta unei avalanse de ironii din cauza unor noi reguli impuse pe fondul epidemiei de coronavirus, descrise de presa tabloida drept interdictie la sex, relateaza Reuters. Oficialii spun ca interdictia are ca scop doar asigurarea sigurantei oamenilor.

Noi decese din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 1270 de morti in Romania

Noi decese din cauza COVID-19 inregistrate in Romania. Bilantul ajunge la 1270 de morti.

Digi24: Ce s-a intamplat cu unul dintre medicii chinezi care s-a innegrit din cauza tratamentului pentru Covid-19

Hu Weifeng, urologist la Spitalul Central din Wuhan si printre primii medici din China care au diagnosticat si tratat COVID-19, a murit marti dimineata la varsta de 43 de ani, relateaza BBC. Yi Fan s-a vindecat si a fost externat.

CORONAVIRUS |A murit unul din medicii chinezi cu COVID-19, a caror piele s-a innegrit din cauza medicamentelor administrate impotriva infectiei

Unul dintre medicii de la Spitalul Central din Wuhan a caror piele s-a inchis la culoare din cauza medicamentelor care le-au fost administrate pentru a combate infectia cu coronavirus a decedat. Este vorba despre.

John Legend si Kanye West s-au certat din cauza lui Donald Trump. Nu am fost niciodata cei mai apropiati prieteni

John Legend si Kanye West obisnuiau sa fie prieteni buni. Relatia dintre cei doi ar fi inceput sa se destrame dupa ce Kanye West a declarat public ca este un sustinator al lui Donald Trump. in acest context,.

Pensionarii ameninta cu protest din cauza refuzului PNL de a majora pensiile

Pensionarii vor sa protesteze pentru a se asigura ca legea care prevede majorarea pensiilor cu 40% va fi pusa in aplicare. Asta pentru ca Guvernul Orban a explicat ca pensiile nu pot fi majorate cu 40% din septembrie.

Columbia va inchide Congresul din cauza unor infectii cu Covid-19

Columbia va inchide Capitolio Nacional, cladire neoclasica din Bogota ce gazduieste ambele camere ale Congresului, dupa ce un parlamentar a fost testat pozitiv pentru COVID-19, a informat miercuri presa locala.

Problemele cu care se confrunta mediul economic din cauza pandemiei de coronavirus. O companie care intra in insolventa afecteaza negativ mai multi furnizori

Criza provocata de pandemia de coronavirus afecteaza grav mediul economic actual, spune Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania si service director la Coface Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )