Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veniturile companiilor din industria auto ar putea scadea cu 40% din cauza crizei - analiza

Hotnews Hotnews,
 Veniturile companiilor din industria auto ar putea scadea cu 40% din cauza crizei - analiza

O analiza efectuata de Boston Consulting Group asupra mai multor companii din acest sector din Romania arata un impact potential foarte mare: intr-un scenariu sever veniturile ar scadea chiar si cu 40%. Companiile din domeniul auto producatori de echipamente originaleOEM-uri, furnizori, dealeri) sunt mult mai bine pozitionate acum decat au fost in criza din 2008-2009, deoarece si-au imbunatatit fluxul de numerar, au marit capacitatea de utilizare, si-au schimbat portofoliile de produse pentru a raspunde cererii cumparatorilor si au instituit o disciplina mai mare prin stimulente de vanzare cu amanuntul. continuă pe Hotnews

Lucratorii din industria auto din SUA s-au intors la lucru

Muncitorii au inceput, luni, sa revina la liniile de asamblare ale fabricii din Michigan, deschizand calea spre redeschiderea sectorului auto din SUA, in ciuda preocuparilor unui al doilea val de infectii cu coronavirus.

ANALIZA Criza Covid-19 poate duce la pierderi de vanzari de pana la 67 miliarde de lei in industria auto din Romania

Criza Covid-19 poate duce la pierderi de vanzari de pana la 67 miliarde de lei si de EBITDA de pana la 19 miliarde de lei in industria auto din Romania, arata o analiza publicata miercuri de Boston Consulting Group.

ANALIZA BOSTON CONSULTING GROUP: Industria auto din Romania poate inregistra pierderi de pana la 67 miliarde de lei

Criza COVID-19 poate duce la pierderi de vanzari de pana la 67 miliarde de lei si de EBITDA castiguri inainte de dobanda, taxe, depreciere si amortizare) de pana la 19 miliarde de lei in industria auto din Romania, arata datele unei analize a Boston Consulting Group, remise, astazi, Redactiei noastre.

New York Times: Industria auto va fi semnificativ schimbata de pandemie

Vanzarile de automobile in scadere ar putea obliga fabricile sa se inchida si sa conduca la preluari si fuziuni, dar si sa consolideze vanzarile de masini electrice, scrie New York Times.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )