Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mazda prezinta cele mai recente modele Jinba Ittai la IAA

Auto Ro Auto Ro,
Mazda prezinta cele mai recente modele Jinba Ittai la IAA

Mazda este prezenta la Frankfurt cu gama completa de modele europene, la cea de-a 67-a editie a Salonului International de Automobile IAA), care a inceput in aceasta dimineata cu prima dintre cele doua zile de presa. continuă pe Auto Ro

LIVE TEXT Apple lanseaza unul dintre cele mai asteptate modele de iPhone in primul eveniment organizat in noul super-sediu al companiei

In sala Steve Jobs din noul sediu Apple, in Cupertino, a inceput unul dintre cele mai asteptate evenimente de tehnologie ale toamnei. Apple va prezenta cel mai sofisticat iPhone de pana acum, dar si cel mai scump de pana acum. Vor fi alte doua modele de iPhone, dar si noutati despre Apple Watch si Apple TVUrmareste LIVE TEXT pe HotNews evenimentul Apple.

LIVE TEXT Apple a prezentat iPhone X, model care costa de la 999 dolari in SUA

In sala Steve Jobs din noul sediu Apple, in Cupertino, a inceput unul dintre cele mai asteptate evenimente de tehnologie ale toamnei. Apple va prezenta cel mai sofisticat iPhone de pana acum, dar si cel mai scump de pana acum. Vor fi alte doua modele de iPhone, dar si noutati despre Apple Watch si Apple TVUrmareste LIVE TEXT pe HotNews evenimentul Apple.

GRAFIC Domeniile cu cele mai mai multe firme aflate in faliment

Domeniul in care activeaza cele mai multe companii din Romania si cel unde se inregistreaza cea mai mare crestere a cifrei de afaceri este si sectorul cu cele mai multe firme aflate in faliment. Acest fapt, precum si solvabilitatea redusa a firmelor, mentin acest domeniu in continuare extrem de riscant pentru creditori, arata un studiu realizat de Creditinfo Romania.

Care sunt ZONELE MORTII din Bucuresti! HARTA cu locurile in care se petrec cele mai des ACCIDENTE

A fost intocmita o noua harta cu zonele cele mai periculoase din Capitala. Neacordarea de prioritate, ignorarea culorilor semaforului si traversarea prin loc nepermis sunt principalele cauze ale accidentelor.

Austria ofera cele mai mari obligatiuni seculare din Europa

Austria este pregatita sa devina primul stat membru al zonei euro care a emis o obligatiune de 100 de ani, permitandu-i sa blocheze unele din cele mai mici costuri de finantare din istorie pentru urmatorul veac, potrivit agentiei de stiri Bloomberg.

Unul dintre cele mai mari mistere ale omenirii a fost elucidat. Ce mesaj contine scrisoarea pe care nimeni nu a putut sa o descifreze pana acum

Unul dintre cele mai mari mistere ale omenirii a fost, in sfarsit, deslusit. Cu ajutorul unui soft software de decriptare, cercetatorii au reusit sa descifreze continutul unei scrisori ce dateaza.

Tinerii sub 24 de ani au cele mai mari asteptari salariale raportat la cat primesc de fapt (studiu eJobs)

Firmele de constructii intampina pretentii salariale dintre cele mai mari din partea candidatilor la joburi, in Romania, sustine site-ul de recrutare eJobs, care a facut un studiu oline in acest sens.

Una dintre cele mai mari Gradini Zoologice din Romania, modernizata de pentru ore de biologie tinute in aer liber

Infiintata in anul 1980, Gradina Zoologica din Calarasi este printre cele mai mari din tara. intins pe o suprafata de 10 hectare, parcul care adaposteste 74 de specii de pasari si animale se modernizeaza. Autoritatile locale au investit 330. 000 de euro, fonduri europene, pentru reabilitarea infrastructurii de mici dimensiuni si promovarea in scop didactic a unui ecosistem piscicol.

Una dintre cele mai mari Gradini Zoologice din Romania, modernizata pentru ore de biologie tinute in aer liber

Infiintata in anul 1980, Gradina Zoologica din Calarasi este printre cele mai mari din tara. intinsa pe o suprafata de 10 hectare, parcul care adaposteste 74 de specii de pasari si animale se modernizeaza. Autoritatile locale au investit 330. 000 de euro, fonduri europene, pentru reabilitarea infrastructurii de mici dimensiuni si promovarea in scop didactic a unui ecosistem piscicol.

Coreea de Nord ameninta: SUA va suporta ,, cele mai mari suferinte si dureri din istorie

Coreea de Nord a avertizat SUA ca le vor provoca cele mai mari suferinte si durere daca vor persista in dorinta lor ca ONU sa inaspreasca sanctiunile impotriva sa, dupa al.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )