Libnet.ro
UNICEF

09:45

Vanzarile Mazda din Romania au crescut cu 24% in primele zece luni din 2019

Adevărul Adevărul,
Vanzarile Mazda din Romania au crescut cu 24% in primele zece luni din 2019

Mazda a vandut 2. 269 de vehicule in Romania in primele zece luni, mai mult cu 24% comparativ cu aceeasi perioada din 2018. Cel mai vandut model pe piata locala a fost Mazda CX-5 cu 718 unitati, in timp ce Mazda3 a urcat pe locul 2 cu 633 de unitati, iar Mazda CX-3 incheie topul cu 478 de vehicule comercializate. continuă pe Adevărul

IN PRIMELE 10 LUNI: Vanzarile Mazda din Romania au crescut cu 24%

Constructorul auto nipon Mazda a vandut 2. 269 de vehicule in tara noastra in primele zece luni, mai mult cu 24% comparativ cu aceeasi perioada din 2018, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

DUPA PRIMELE ZECE LUNI ALE ANULUI Cresterea impresionanta a pietei nu a starnit entuziasmul investitorilor

Primele zece luni ale anului curent au marcat o evolutie excelenta pentru majoritatea preturilor actiunilor de Bursa de Valori Bucuresti BVB), indicele BET cunoscand o crestere de circa 29%, intr-un trend ascendent pe parcursul caruia nu numai ca a recuperat complet caderea de la finele anului 2018 cauzata de perspectivele OUG 114, dar a si urcat la noi maxime post-criza globala de acum mai bine de un deceniu.

Un proces invaluit in tacere: cele mai importante edituri din Romania vs. Bookster, autodescris Uber-ul bibliotecilor publice

O actiune in instanta, fara precedent pentru piata de carte din Romania, se desfasoara pe tacute la Tribunalul Bucuresti. Zece dintre cele mai mari edituri impreuna cu Asociatia Editorilor din Romania au reclamat o firma si o asociatie, care opereaza Bookster, pentru actiune in concurenta neloiala. Bookster este o biblioteca activa de cativa ani pe piata si care se descrie, in propriile prezentari, un Uber, Spotify sau Airbnb al bibliotecilor publice locale, cu zeci de mii de abonati. Niciuna dintre parti nu doreste sa spuna clar despre ce este vorba in proces, doar Bookster oferind Hotnews. ro informatii despre activitatea sa. Nici instanta nu a permis HotNews. ro acces la dosar. Ce vizeaza acesta?.

Asociatia Forestierilor din Romania si PEFC Romania au parafat un protocol de colaborare

Asociatia Forestierilor din Romania ASFOR) si PEFC Romania - Programul pentru Aprobarea Certificarii Forestiere au parafat un protocol de colaborare, prin care se va urmari promovarea Sistemului de Certificare Forestiera.

Prima banca de sange, plasma umana si celule stem din Romania va fi construita in parteneriat public-privat

Prima banca de sange, plasma umana si celule stem din Romania va fi construita in parteneriat public-privat. Studiul de fundamentare pentru construirea, in parteneriat public-privat, a primei banci de sange, plasma umana si celule stem din Romania, a fost adoptat in sedinta de Guvern de luni. in baza acestui studiu de fundamentare, Comisia Nationala de Strategie si Prognoza va atribui contractul de parteneriat public-privat.

Libertatea: Un nou fals in lumea medicala - Seful Comisiei de Nefrologie din Romania a devenit medic primar printr-o derogare inventata direct in calculatorul Ministerului Sanatatii

Alexandru Checherita, seful Comisiei de Nefrologie din Romania, a devenit medic primar printr-o derogare inventata direct in calculatorul Ministerului Sanatatii, scrie Libertatea. in februarie 2016, Alexandru Checherita devenea profesor universitar la UMF Carol Davila, cu cel putin trei ani inainte sa fie legal posibil, iar astazi conduce Comisia de Nefrologie a Ministerului Sanatatii si pe cea a Colegiului Medicilor.

Precizarile Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER pe tema informatiilor privind disparitia unor medicamente de pe piata

Avand in vedere recentele informatii publice de natura a crea panica in randul pacientilor cu privire la disparitia unor medicamente,Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER, n.

PRIMER reuneste 19 fabrici de medicamente din Romania

Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER a facut o serie de preci.

Business report: Avertisment de la BNR: 10 banci din Romania risca sa dispara; Topul pensiilor de serviciu din MAI: 11 oameni au luat peste 20.000 de lei brut in iulie; Comoara de la malul Marii Negre care ar putea imbogati Romania, dar autoritatile o la

Romania pierde inca o investitie importanta! Un urias grup german a renuntat la fabrica. Fast fashion pe romaneste. Sau despre marketingul hainelor de lux accesibile.

Branza unica in lume, facuta intr-o pestera din Romania. Cat costa un kilogram

In judetul Cluj, in localitatea Taga, intr-o grota, cativa fermieri din Transilvania produc celebra branza de Nasal, cu mucegai alb, pe care o numesc regina branzeturilor. Produsele de la Taga sunt.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )