Libnet.ro
UNICEF

17:01

Anunt BOMBA pentru SOFERII romani: Ce se intampla cu TOTI posesorii de masini Dacia...

B1 B1,
Anunt BOMBA pentru SOFERII romani: Ce se intampla cu TOTI posesorii de masini Dacia...

Seful Automobile Dacia, Antoine Doucerain, a vorbit despre strategia companiei pentru viitor. El spune ca nu exista planuri pentru a lansa o Dacia hibrida sau electrica, dar ca putem sa visam la. continuă pe B1

Veste SOC pentru PENSIONARII romani! Totul S-A TERMINAT: Pana cand se mai fac platile...

Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) a facut un anunt major pentru toti pensionarii romani. Este vorba despre despre schimbarea calendarului de plata a pensiilor. Schimbarea se aplica pensiilor care sunt.

Schimbare majora la codul rutier: Soferii romani trebuie sa faca iar examenul medical...

Soferii romani ar putea fi obligati sa mearga la examinare la sesizarea oricarui medic, altfel riscand sa isi pierda permisul de conducere, potrivit unui proiect de lege. Initiativa legislativa vine in.

BOMBA din noul Cod Rutier: TOTI soferii romani RISCA PUSCARIA! Tu ai facut asta?!

O initiativa legislativa de modificare a Codului Rutier propune inasprirea sanctiunilor pentru soferi, in cazul incalcarii legii. Potrivit propunerii, agresiunile fizice sau verbale din trafic, precum si.

Aveai o parere buna despre Dacia Duster? Toti soferii romani trebuie sa afle URGENT asta: ANUNTUL e deja OFICIAL...

Grupul Renault are planuri mari pentru Dacia Duster. Francezii vor creste, incepand din septembrie, cu 10% productia modelului la fabrica de la Mioveni, acesta fiind cel mai de succes model local al constructorului.

Amenda uriasa pentru soferii care au asa ceva in masina

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului.

ştiri din Auto

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )