Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dacia Duster, locul 3 in topul celor mai vandute SUV-uri subcompacte de volum din Europa. Ford Ecosport ocupa pozitia a sasea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacia Duster, locul 3 in topul celor mai vandute SUV-uri subcompacte de volum din Europa. Ford Ecosport ocupa pozitia a sasea

Dacia Duster ocupa locul 3 intr-un clasament al celor mai vandute SUV-uri subcompacte de volum din Europa in primele noua luni ale anului, in timp ce Ford Ecosport este pe locul 6, potrivit Automarket. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Selena Gomez, detronata in topul celor mai urmarite persoane pe Instagram. Cine e celebritatea care i-a luat locul, avand peste 144 de milioane de fani

Actrita si cantareata Selena Gomez 26 de ani) a fost detronata in topul celor mai urmarite persoane din lume pe Instagram.

Obiceiurile de cumparaturi online ale romnilor: Topul celor mai vndute produse fashion

Topul celor mai cautate produse este diferit de la tara la tara, potrivit unei analize pe regiune realizata de un magazin online de fashion. Daca in Romania si Bulgaria pe primul loc sunt ceasurile, clientii din Ungaria au cautat cel mai des genti. Pe locul doi s-au plasat rochiile, in Romania, sandalele, in Bulgaria si gecile, in Ungaria. Cand fac romaniii cumparaturi si cat de multe produse achizitioneaza online.

Topul celor mai bogate 10 familii din lume. Americanii, francezii si germanii fac legea

Averile se mostenesc, insa aceste zece familii au reusit sa isi inmulteasca banii folosindu-se de companiile gigant pe care le-au controlat de-a lungul mai multor decenii. Cele mai bogate zece familii din lume au in prezent o avere cumulata ce.

Topul celor mai ciudate practici folosite de femei celebre pentru a-si pastra frumusetea

Obsesia capetelor incoronate pentru frumusete si tinerete este cunoscuta. Ce erau dispuse sa faca imparatesele si printesele pentru a se mentine tinere si frumoase? in zilele noastre, practicile lor par cel putin neobisnuite.

Dispar Dacia Duster si Sandero: Mesaj teribil pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

Dacia Duster si Sandero, modelele care se aflau pana de curand in topurile europenilor, au inregistrat scaderi colosale de vanzari, in luna septembrie, informeaza profit. ro. Cauza acestei scaderi.

Dacia Duster, la super reducere de Black Friday: cine a scos-o la vanzare

Inca un an, inca un magazin care fura startul. De data asta e vorba de campanie de Black Friday care incepe pe 1 noiembrie si tine pana pe 5 decembrie. Iar Dacia Duster a aparut in.

Dacia Duster si Sandero AU DISPARUT din Top 25 in Europa. Care este motivul...

In luna septembrie, modelele Dacia Duster si Sandero, care se regaseau in preferintele europenilor, au avut vanzarile la pamant. Motivul este eliminarea unor motorizari, dar si dezechilibrele produse de.

De la Hitler la Stalin, cine sunt femeile din spatele celor mai malefici barbati

Am mai vorbit despre urmasii celor mai malefici barbati din istorie inainte, dar nu si despre sotiile si iubitele cestora. O vorba invechita spunea ca in spatele fiecarui barbat grozav.

Romania, pe locul trei in randul celor mai religioase tari. Cati preoti avem

Romania se claseaza pe locul trei intr-un clasament realizat de jurnalistii greci in ceea ce priveste numarul de preoti. Potrivit statisticii la noi in tara exista nu mai putin de 80 de preoti la.

Rusia raspunde celor mai mari manevre ale NATO n Norvegia prin teste de rachete, n aceeasi regiune

Rusia vrea sa testeze rachete in largul Norvegiei in aceasta saptamana, intr-o zona unde NATO efectueaza cele mai mari manevre militare dupa Razboiul Rece, un gest care ilustreaza inca o data tensiunile din Marele Nord, scrie AFP.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )