Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dacia Duster, in topul celor mai bune SUV-uri compacte din 2018. Pe ce loc se afla...

B1 B1,
Dacia Duster, in topul celor mai bune SUV-uri compacte din 2018. Pe ce loc se afla...

Un top al celor mai bune SUV-uri compacte ce pot fi achizitionate in 2018 a fost realizat de auto-moto. com. Astfel, Dacia Duster se afla pe locul 2. Aceasta masina este ciudata. Marimea sa justifica. continuă pe B1

Topul celor mai bune bancuri cu calugarite. Cum procedeaza o maicuta daca un barbat vrea s-o abuzeze sexual

Printre cele mai amuzante bancuri de pe internet se numara si cateva zeci ale caror protagoniste sunt calugarite. Va prezentam mai jos o selectie.

Topul celor mai scumpe cafele din lume. Sortimentul bizar-exotic care se vinde cu 1.300 de dolari kilogramul

A doua cea mai bine vanduta bautura din lume, cafeaua are mii de sortimente pe tot globul. Zilnic, se consuma in lume 2,2 miliarde cesti de cafea. Exista la ora actuala mai multe tipuri de cafea cu preturi cu adevarat exorbitante.

Topul celor mai bogate familii din Rusia

Pe primul loc al clasamentului revistei Forbes care include cele mai bogate familii din Rusia se afla familia Guteriev. Averea sa este evaluata la aproape 6 miliarde de dolari. Familia ginerelui lui Putin, Kiril Samalov, se afla pe locul sapte, cu 1,5 miliarde de dolari.

Lady Gaga a izbucnit in plans cand a fost aplaudata in picioare pentru rolul din A Star Is Born, considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului VIDEO

Lady Gaga 32 de ani) si Bradley Cooper 43 de ani) au uimit cu interpretarile avute in A Star Is Born, pe care criticii il considera unul dintre cele mai bune filme ale anului. Prezenta la Festivalul International de Film din Toronto TIFF), cantareata a fost emotionata pana la lacrimi in momentul in care publicul s-a ridicat in picioare pentru a o aplauda.

Reduceri eMAG. TOP cele mai bune oferte la centrale termice

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )