Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dacia electrica, premiera mondiala la Geneva 2020

B1 B1,
Dacia electrica, premiera mondiala la Geneva 2020

Grupul Renault a confirmat oficial apropiata aparitie a primului model EV de la Dacia, la Salonul Auto de la Geneva 2020. Marca autohtona vine si cu o promisiune majora: cea mai accesibila masina de oras 100%. continuă pe B1

Surpriza Renault pentru romani: cand se lanseaza Dacia electrica

La aproape o saptamana dupa ce-a confirmat ca vom avea o Dacia electrica, Renault confirma si data de prezentare. Si, da, e o veste buna. Renault a anuntat ca Dacia electrica nu va veni.

VIDEO Ultimul film al lui Cristi Puiu, Malmkrog, va avea premiera mondiala la Festivalul International de Film de la Berlin

Cel mai nou film de lungmetraj regizat de Cristi Puiu, Malmkrog, o ecranizare de epoca cu un scenariu original dupa un text rusesc jucat in limba franceza, va fi proiectat in premiera mondiala la prestigiosul Festival International de Film de la Berlin vineri, 21 februarie.

Kia Sorento, primele imagini, inainte de Geneva 2020

Kia prezinta primele imagini si informatii oficiale despre SUV-ul de clasa mare Sorento. Totul, la scurt timp de la debutul primelor elemente teaser si inainte de premiera programata pe 3 martie la Salonul Auto de.

Dacia va prezenta la Geneva primul sau automobil 100% electric

Dacia anunta ca va prezenta pe 3 martie la Geneva in premiera mondiala cea mai accesibila masina de oras de pe piata, 100% electrica. Va fi doar un concept, iar pana la versiunea de serie va mai trece ceva timp. Este de asteptat ca modelul de oras sa coste sub 15. 000 de euro, dar sa fie mult mai accesibil la pret dupa aplicarea subventiilor. De multi ani de zile se vorbeste despre Dacia electrica, iar modelul ar putea fi lansat in 2021 sau 2022. Cu siguranta la masina se lucreaza cel putin din 2017, fiind nevoie de multi ani pana la aducerea pe piata, mai ales ca vorbim de un model cu totul nou pentru gama Dacia.

Dacia va prezenta la Geneva primul sau automobil 100% electric. Cat va costa si cum va arata VIDEO FOTO

Renault a anuntat ca Dacia va prezenta pe 3 martie la Geneva in premiera mondiala cea mai accesibila masina de oras de pe piata, 100% electrica. Va fi doar un concept, iar pana la versiunea de serie va mai trece ceva timp.

Dacia va prezenta la Geneva primul sau automobil 100% electric

Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Geneva, in 3 martie, prima sa masina 100% electrica. Cu acest prilej, Dacia deschide un nou capitol. O revolutie in gama Dacia, care profita de experienta de peste 10.

ştiri din Auto

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )