Libnet.ro
UNICEF

12:31

Dispar Dacia Duster si Sandero: Mesaj bomba pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

B1 B1,
Dispar Dacia Duster si Sandero: Mesaj bomba pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

Dacia Duster si Dacia Sandero sunt cele doua modele care s-au vandut cel mai bine, fiind in preferintele europenilor mai tot timpul, relateaza Profit. ro. insa, din luna septembrie, acestea au avut. continuă pe B1

Recalcularea pensiilor: Anunt bomba pentru milioane de romani! Vezi daca si tu esti trecut pe lista celor cu pensii mai mari...

Procesul de recalculare a pensiilor a inceput la 1 octombrie si potrivit Casei Nationale de Pensii Publice CNPP) ar urma sa dureze pana pe data de 30 septembrie 2019. insa majorarile ar trebui sa fie aplicate.

Dacia Duster cu senile e monstrul de care chiar ai nevoie in Romania

Dacia Duster cu senile este unul dintre cele mai utile automobile create vreodata. Si asta nu doar pentru ca ne-ar fi tuturor necesara, la ce drumuri avem. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a publicat pe pagina de Facebook a institutiei un clip in care este promovat, cumva, acest Duster senilat, iar felul in [] .

Inspectia judiciara, noi acuzatii-bomba pentru unitatea de elita a DNA

Fostul sef de la DNA Ploiesti, Lucian Onea, a mers miercuri la CSM pentru a se apara in fata acuzatiilor grave aduse de Inspectia Judiciara. Onea a fost trimis in judecata si acuzat ca a cerut arestarea.

Sorin Grindeanu, mesaj dur pentru Ciolos: Daca vreti sa si castigati ceva la alegeri, renuntati la dezinformari si fake news!

Fostul premier Sorin Grindeanu a precizat, miercuri seara, intr-un mesaj pe Facebook, ca legea recursului compensatoriu a fost adoptata de guvernul condus de el exact in forma adoptata de Raluca Pruna pe vremea c?.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )