Libnet.ro
UNICEF

17:45

DOLIU IMENS in industria AUTO: A MURIT unul dintre cei mai mari manageri ai lumii

B1 B1,
DOLIU IMENS in industria AUTO: A MURIT unul dintre cei mai mari manageri ai lumii

Blestemul pietei auto! Dupadecesulparintelui conceptului Dacia Logan, si fostul director al Daewoo a murit. Kim Woo Choong 82 de ani) a decedat, luni, in spital din cauza unei boli cronice, a anunta. continuă pe B1

OPINII Competitia pentru atragerea de investitii in industria auto - tine Romania pasul?

Industria auto, unul dintre pilonii economiei romanesti si unul dintre cei mai mari angajatori din economia locala, franeaza in fata noilor provocari. Pe de o parte, resimte valul de pesimism dinspre Germania, cea mai mare putere economica europeana bazata pe productia auto, iar pe de alta parte are nevoie de investitii pentru a se adapta la cerintele impuse de noile tehnologii. in aceste conditii, se pune intrebarea fireasca daca Romania ar trebui sau ar putea sa faca mai mult pentru aceasta industrie.

S-a stins din viata unul dintre cei mai apreciati preoti din judetul Gorj

Alexandru Eugen Cornoiu, unul dintre cei mai cunoscuti preoti din judetul Gorjn s-a stins din viata, ieri, la varsta de 88 de ani.

DOLIU IMENS in industria auto: A MURIT parintele celebrei DACIA LOGAN!

A murit parintele conceptului Dacia Logan, autoturismul low-costdin cadrul grupului francez Renault. Gerard Detourbet a murit la finele saptamanii trecute, la varsta de 73 de ani, potrivit.

DOLIU IMENS in industria auto: A MURIT parintele celebrei DACIA LOGAN!

A murit parintele conceptului Dacia Logan, autoturismul low-costdin cadrul grupului francez Renault. Gerard Detourbet a murit la finele saptamanii trecute, la varsta de 73 de ani, potrivit.

Medicul Olivia Burta a uimit-o pe Kinga Sebestyen! Devine unul din cei mai buni instructori Kangoo Jumps?

Olivia Ligia Burta, medic primar medicina de laborator in Oradea, a descoperit pasiunea pentru Kangoo Jumps si a invatat tehnica de predare de la Kinga Sebestyen. Iata ce povesteste Regina Kangoo Jumps.

MedLife a achizitionat Spitalul OncoCard Brasov, unul dintre cele mai mari centre private de diagnostic si tratament oncologic din Romnia

Sistemul Medical MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta semnarea achizitionarii pachetului integral de actiuni al Spitalului OncoCard din Brasov, unul dintre cele mai mari si mai moderne centre de diagnostic si tratament oncologic din Romania si din CEE.

Doliu imens in muzica! A MURIT solista trupei Roxette (VIDEO)

A murit solistatrupei Roxette. Vestea a cazut ca un trasnet peste milioane de fani din intreaga lume. Marie Fredriksson, 61 de ani,suferea de cancer pe creier.

Un nou scandal in industria auto: Nissan ar putea plati in Japonia o amenda de 22 de milioane de dolari din cauza raportarilor false

Gigantul auto Nissan risca o amenda de 2,4 miliarde de yeni 22 milioane de dolari) pentru raportari false in declaratiile sale financiare, la recomandarea Comisiei pentru Supravegherea Burselor si Instrumentelor.

Mihail Vulpescu, unul dintre cei mai mari teonori ai Romaniei, personalitatea lunii decembrie la Muzeul Dunarii de Jos

Mihail Vulpescu, personalitate marcanta a culturii romanesti, etnolog si folclorist a fost ales personalitatea lunii decembrie la Muzeul Dunarii de Jos din Calarasi. Acesta s-a nascut la 31 decembrie 1888, in comuna Lupsanu, judetul Calarasi, fiind al cincilea copil din cei zece frati ai familiei Vulpescu.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )