Libnet.ro
UNICEF

18:15

Revine CEA MAI IUBITA MASINA din Romania: ANUNTUL OFICIAL legat de Dacia 1300 a fost deja facut

B1 B1,
Revine CEA MAI IUBITA MASINA din Romania: ANUNTUL OFICIAL legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Dacia 1300 este unul dintre autoturismele care au facut istorie in Romania, fiind de fapt masina care a pus in miscare toata tara. continuă pe B1

Ce spune Raluca Turcan despre cea mai mare pensie din Romania. Cine castiga 74.000 de lei pe luna

Raluca Turcan a vorbit despre pensiile speciale si masurile pe care Guvernul Orban intentioneaza sa le implementeze pentru a rezolva problema discrepantelor si inechitatilor dintre pensiile magistratilor si cele ale oamenilor obisnuiti. Raluca Turcan, despre pensiile speciale: Simti o revolta in raport cu alti pensionari care au muncit foarte mult Vicepremierul a anuntat ca exista .

A fost aleasa cea mai frumoasa soferita din Romania. Bruneta de 22 de ani face ravagii in trafic (FOTO)

A fost aleasa cea mai frumoasa soferita din Romania si spune ca nu se vede facand altceva. Malina-Elena Ghileschi are 22 de ani, este din Botosani, conduce tiruri de aproape un an, potrivit Drum cu.

Frozen 2 a devenit cea mai vizionata animatie din toate timpurile in Romania: ce incasari a avut

Filmul Minionii, care a strans 8. 891 de lei in urma cu patru ani, a fost depasit de noua productie Disney Frozen 2, care a devenit cea mai vizionata animatie din toate timpurile in Romania.

Deputatul USR Claudiu Nasui: Pensiile militarilor si magistratilor, care au statut special, sunt 97% din pensiile speciale, solutia este plafonarea lor Ct este cea mai mare pensie din Romnia

Deputatul Claudiu Nasui, liderul USR Bucuresti, spune ca solutia in cazul pensiilor speciale este plafonarea lor, pentru ca pensiile militarilor si magistratilor, care au un statut special, reprezinta 97% din total. Declaratiile lui Nasui vin dupa ce, luni, Raluca Turcan a spus ca PNL a luat decizia sa sustina anularea pensiilor speciale cu exceptia celor militare si ale magistratilor.

Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata ei, cand mireasa a fost lovita si trasa de langa mire. Toata lumea a incremenit, cand a vazut ce facea cavalerul de onoare. Nu trebuia sa te insori cu ea niciodata!

Cea mai frumoasa zi din viata unei mirese s-a transformat intr-un cosmar din cauza cavalerului de onoare.

Cutremur intr-o zona neobisnuita din Romania! Anuntul seismologilor

Un cutremur neobisnuit a avut loc, joi, in Romania. Seismul s-a produs in Ialomita, o zona unde nu exista de regula astfel de fenomene.

Cea mai inalta cruce din lemn din Romania, proaspat ridicata in Prahova. Finantatorul: Mi-a aparut in vis dupa o vizita la mormantul parintelui Arsenie

Cea mai inalta cruce din lemn din Romania a fost ridicata in satul prahovean Nucet, comuna Gornet, pe locul cunoscut in zona drept Dealul lui Dumnezeu, aflat la o altitudine de aproape 900 de metri.

Cea mai tanara mama din lume. Cum a putut naste la varsta de doar 5 ani si 7 luni

O femeie din Peru, care are in prezent 86 de ani, este considerata cea mai precoce mama din lume, record care pare de neconceput in zilele noastre.

Compania Nissan ar putea primi a doua cea mai mare amenda din Japonia pe motiv ca ar fi mintit

Organismul de supraveghere a pietei de capital din Japonia a recomandat amendarea cu 22 de milioane de dolari a gigantului Nissan din cauza evaziunii fiscale a fostului presedinte ale companiei, Carlos Ghosn,.

De ce se invarte tiparnita Federal Reserve cu cea mai mare viteza din ultimii zece ani?

Cele trei programe de relaxare cantitativa lansate de Federal Reserve, derulate din 2008 pana in 2015, au avut ca rezultat cresterea bilantului celei mai importante banci centrale din lume de la circa 900 de miliarde de dolari pana dincolo de 4,5 trilioane.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )