Libnet.ro
UNICEF

01:05

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

B1 B1,
Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Un proprietar a scos la vazare o Dacia 1300 pentru suma de 11. 900 de euro. Potrivit barbatului care a postat anuntul pe site-urile specializate, este vorba despre o masina, care este inmatriculata si se afla. continuă pe B1

Cum sa alegi cea mai buna masina second-hand

In primul rand, cea mai buna masina second-hand nu o gasesti in targul de masini sau parcata pe strada cu afis in geam. Acelea sunt in majoritatea cazurilor masini second-hand vandute de intermediari si aranjate cu atentie pentru vanzare.

Cel mai urmarit vlogger din Romania, CRITICI DURE la adresa Ecaterinei Andronescu: A ajutat fabricile de diplome. Mie nu mi s-a explicat niciodata la scoala despre coruptie!

Unul din cei mai cunoscuti vloggeri din Romania, Selly Andrei Selaru) a vorbit despre sistemul autohton de educatie, alegerile europarlamentare din 26 mai, dar si despre coruptia din tara.

Cea mai mare sinagoga din Europa de Est se ridica fara autorizatie de construire. Ce a decis Primaria Sighetu Marmatiei

Cea mai mare sinagoga din Estul Europei se construieste fara autorizatie de constructie. Dupa ce cazul a ajuns in presa, la doi ani de la inceperea construirii edificiului, primarul municipiului Sighetu Marmatiei a luat primele masuri.

DigiSport: Cea mai tare revenire din istoria tenisului. A fost condusa cu 0-6, 0-5 si a salvat minge de meci!

Cand esti condus cu 0-6, 0-5 si adversarul are minge de meci, crezi ca nu mai exista cale de intors. Nu este si cazul Tarei Moore foto), care a revenit incredibil de la acest scor si a invins-o pe Jessika Ponchet.

Operatiunea Bodyguard: Cea mai mare pacaleala din istorie

Operatiunile de manipulare si dezinformare sunt vitale in vreme de razboi. in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, serviciile de informatii britanice au intreprins una dintre cele mai mari operatiuni de.

Cel mai urmarit vlogger din Romania, critici dure la adresa Ecaterinei Andronescu: Doamna Andronescu vorbea despre respect, asta mi s-a parut cel mai comic

De trei mandate, ministrul Ecaterina Andronescu demonstreaza ca nu are pic de respect pentru scoala romaneasca, a declaratm Andrei Selaru, cunoscut drept Selly, vloggerul roman cu cei mai multi urmaritori, conform G4Media .

Povestea aeroportului din Baragan. Ruta Bucuresti-Constanta-Balcic-Bazargic-Calarasi, cea mai aglomerata linie aeriana din Romania in 1939

Calarasiul a devenit celebru in perioada interbelica, dupa ce aici a fost construit un aeroport. Cursele de linie asigurau legatura cu Balcicul, unul dintre punctele de atractie din Cadrilater. Aici mergeau nu doar membrii familiei regale, ci si turisti romani si straini. Un drum costa 370 lei.

Cum va schimba lumea generatia Alfa, cea mai bogata si cea mai longeviva generatie din istorie

Copiii nascuti dupa 2010, respectiv generatia Alfa, vor schimba radical lumea in care traim, in bine, sunt cei mai flexibili oameni, care se pot adapta foarte usor la schimbari si, poate cea mai importanta caracteristica a lor, sufera de prezenteism.

Romania are cele mai periculoase drumuri din toata Uniunea Europeana, pentru al patrulea an la rand

Drumurile din Romania raman, si in 2018, cele mai periculoase pentru conducatorii auto si pasageri, in contextul in care, anul trecut, s-a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din accidente rutiere din Uniunea Europeana, 96 de morti la un.

The Light One Office Building va gazdui cel mai avansat ecran LED din Romania

River Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori real estate din Romania, va implementa un ecran LED pe cladirea The Light One Office Building. Odata instalat, ecranul va oferi cea mai avansata solutie Digital Out of Home din Romania.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )