Libnet.ro
UNICEF

23:45

Revine cea mai iubita masina din Romania: ANUNTUL OFICIAL legat de Dacia 1300 a fost deja facut

B1 B1,
Revine cea mai iubita masina din Romania: ANUNTUL OFICIAL legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Dacia 1300, una dintre masinile care au scris istorie in Romania, poate fi vazuta rareori in trafic in 2019. Cu toate acestea, un proprietar si-a scos la vanzare un exemplar pentru o suma. continuă pe B1

Vesti bune. Au inceput lucrarile pe cea mai asteptata autostrada din Romania

Au inceput lucrarile pe autostradaSibiu-Pitesti. Proiectarea acesteia a fost gata mai repede cu cinci luni fatade perioada contractata, spune ministrul Transporturilor. Razvan Cuc a postat.

incep lucrarile la prima autostrada peste Carpati. Totul despre cea mai controversata autostrada din Romania

Cea mai controversata autostrada din Romania prinde contur. Cel putin pe hartie deoarece deocamdata s-a pus doar piatra de temelie. Autostrada Sibiu-Pitesti va avea o lungime de 122 de kilometri si va strapunge.

Cea mai frumoasa galerie din istoria Nationalei de fotbal. Peste 30.000 de copii au cantat imnul inainte de meciul cu Norvegia

Momente emotionante pe cel mai mare stadion din Romania. Peste 30. 000 de copii au cantat, intr-un glas, Desteapta-te, romane, inainte de meciul dintre selectionata noastra si echipa Norvegiei. De altfel, ei.

PRAPAD, in ROMANIA! Va fi CEA MAI RECE IARNA din ultimii 30 DE ANI! ATENTIE, ROMANI!

Oare cum va fi iarna aceasta? Se intreaba multi romani!Meteorologii au facut anuntul pe care multi il asteptau.

Va fi PRAPAD, in ROMANIA! Vom avea CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! Romanii, in ALERTA!

Ne aseapta o iarna foarte grea in acest an. Iata ce anunt au facut meteorologii. DOAMNE, DUMNEZEULE! BIETUL SILVIU PRIGOANA! Prima prognoza pentru iarna acestui an. Vremea rea vine mai repede decat.

FOTO Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume din 2019: cine e micuta in varsta de sase ani

O fetita in varsta de sase ani, model originar din Rusia, a devenit cea mai frumoasa din lume. Micuta are peste 22,000 de fani pe Instagram.

Cea mai tare ipostaza cu Dalida din Las Fierbinti. Ecaterina Ladin de la PRO TV, senzationala in colanti mulati FOTO

Dalida s-a dezlantuit! Iubita actrita din cel mai adorat serial romanesc de comedie s-a lasat fotografiata intr-o ipostaza cum putini au mai vazut-o. Ecaterina Ladin si-a aratat cu mandrie silueta rubensiana, pozand langa un coleg. Dalida din Las Fierbinti, surprinsa intr-o ipostaza incendiara Ecaterina Ladin si-a surprins fanii intr-o ipostaza in care au vazut-o extrem .

Ce afaceri a avut in trimestrul al treilea liderul pietei de media din Romania, Pro TV: venituri nete mai mici, profit in usoara crestere

Cea mai mare companie media privata din Romania, Pro TV, a inregistrat in trimestrul al treilea venituri nete in usoara scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce rezultatul OIBDA profit operational inainte de depreciere si amortizare) a crescut, potrivit rezultatelor financiare anuntate joi de compania-mama, Central European Media Enterprises CME). Cresterea OIBDA a fost semnificativ mai mare la nivelul grupului, in timp ce veniturile nete ale acestuia au avut o usoara crestere.

Participa la cea de-a 27-a editie a Topului Firmelor din Romania

Potrivit traditiei de 27 de ani, Consiliul National al IMM-urilor din Romania CNIPMMR) organizeaza in data de 8 noiembrie 2019, incepand cu ora 9:30, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel evenimentul de business al anului, Topul Firmelor din Romania.

Kelemen Hunor, despre presedintele Iohannis: Am avut impresia ca este pregatit pentru orice varianta. El este in situatia cea mai comoda dintre toti actorii. Presedintele are oricum de castigat

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca presedintele Klaus Iohannis este in situatia cea mai comoda dintre toti actorii politici, pentru ca, indiferent ce se va intampla dupa caderea Guvernului Dancila, presedintele are cel mai mult de castigat.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )