Libnet.ro
UNICEF

14:00

REVINE cea mai iubita MASINA din Romania: Anuntul OFICIAL in legatura cu Dacia 1300 tocmai a fost facut!

B1 B1,
REVINE cea mai iubita MASINA din Romania: Anuntul OFICIAL in legatura cu Dacia 1300 tocmai a fost facut!

Dacia 1300 este recunoscuta ca fiind o masina faimoasa, multi dintre romani avand in trecut un astfel de model de masina, dar un alt lucru cunoscut este ca nu sunt masini prea valoroase. Si totusi,. continuă pe B1

Cea mai mare universitate din Romania, prezenta la un targ educational din Budapesta

Cea mai mare universitate din Romania, ca numar de studenti, a participat, intre 10 si 12 ianuarie, la Targul International Educatio de la Budapesta.

FOTO O comuna clujeana are cea mai neobisnuita stema din Romania. Cum vor folosi localnicii ploaia de meteoriti din 1882 in scop turistic, ca pe Discovery

Ploaia de meteoriti proveniti, cel mai probabil, de pe centura de asteroizi situata intre Marte si Jupiter, cazuta in 1882 ca o minge de foc pe un deal din Mociu, a facut din mica localitate clujeana o vedeta in lumea geologilor. Conducerea comunei a pus, zilele trecute, imaginea celui mai mare meteorit din Romania pe stema localitatii si a realizat un obiectiv turistic dedicat acestuia.

Apel disperat. Cea mai mare termocentrala din tara, in pragul inchiderii din cauza lipsei de carbune

Cea mai mare termocentrala din Romania se afla in pragul inchiderii din cauza lipsei de carbune, pentru ca minerii de la carierele de suprafata din judetul Gorj sunt in greva si refuza sa mai lucreze.

Codrin Stefanescu: PSD este, la ora actuala, cel mai vanat partid din Romania

PSD este, la ora actuala, partidul cel mai vanat din Romania, dupa ce 1. 187 de primari, viceprimari si consilieri judeteni si municipali se afla intr-o forma de ancheta, a declarat joi, la Resita,.

Klaus Iohannis, despre Brexit: Un acord ar fi solutia cea mai buna. Romanii din Marea Britanie sa nu isi faca probleme

Presedintele Klaus Iohannis a dat asigurari, in cadrul unei declaratii de presa, ca UE si Romania sunt pregatite pentru orice scenariu legat de Brexit si a subliniat ca un acord pe aceasta tema ar fi de.

Stiai? Acesta este cel mai drept drum din Romania

Romania nu a fost niciodata o tara cu drumuri functionale. Desi sunt cateva sosele spectaculoase, asa cum este Transalpina sau Transfagarasan, cand vine vorba despre autostrazi si drumuri drepte, tara.

DIETA. Este cea mai cautata dieta din lume si poti scapa rapid de 10 kilograme

Una dintre dietele sanatoase, fara restrictii alimentare majore, dieta Spark optimizeaza metabolismul si te ajuta sa slabesti in termen de doar 28 de zile. Ea a fost conceputa in 1996 de profesorul .

Dacia a demarat la uzina de la Mioveni cea mai mare extindere din ultimii 15 ani. Capacitatea anuala va depasi 400.000 de masini

Automobile Dacia a demarat la Mioveni un amplu program de extindere ce va duce capacitatea la 406. 000 de masini/an si va necesita constructia de noi cladiri, a spus noul director al companiei, Christophe Dridi. Extinderea vine dupa ce un deceniu capacitatea de productie a fost de 350. 000 de unitati, in timp ce in Maroc productia a crescut de la 50. 000, la 400.

MONEDA EURO, LA A 20-A ANIVERSARE: Euro, a doua cea mai importanta valuta din lume

Moneda Euro a fost sarbatorita, astazi, la sediul Parlamentului European de la Strasbourg, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la lansare.

Am facut avort la aproape cinci luni si nu regret. A fost cea mai buna decizie din viata. Cand am ajuns acasa, tatal copilului si-a pus capul pe burta mea si a zis

Avortul este o decizie extrem de grea pe care o femeie o poate lua. Multe sunt judecate pentru acest gest groaznic, in timp ce alte mamici sunt alaturi de cele care nu vor sa aduca pe lume un copil handicapat.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )