Libnet.ro
UNICEF

22:15

Seful DACIA a facut anuntul momentului: Primul model electric! Asta da VESTE

B1 B1,
Seful DACIA a facut anuntul momentului: Primul model electric! Asta da VESTE

Un model Dacia hibrid sau electric va fi cu siguranta lansat in momentul in care piata va fi pregatita pentru ea, a declarat seful Dacia, Christophe Dridi, intr-un interviu pentru. continuă pe B1

Christophe Dridi, seful Dacia: intrebarea nu este daca vom avea o Dacie hibrida sau electrica, ci cand o vom avea

Seful Dacia spune ca va exista cu siguranta o Dacie hibrida sau electrica, dar va fi lansata cand piata va fi pregatita pentru ea, a declarat Christophe Dridi, intr-un interviu pentru seenews. com. Tot mai multe informatii, mai ales din Franta, indica faptul ca Dacia va lansa in anii urmatori versiuni hibride ale modelelor sale, mai ales ca trebuie sa scada emisiile de CO2 pentru a se conforma noilor reguli. Principalul obstacol in calea lansarii unei Dacii electrice tine de pret, fiindca ar fi cu cateva mii de euro peste preturile actuale din gama.

Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD

Viorica Dancila a facut anuntul, luni, la Adevarul Live, inainte de motiunea de cenzura. Cand va demisiona din PSD? Viorica Dancila a facut anuntul inainte de motiunea de cenzura Viorica Dancila a vorbit, luni, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura, dar a atins si tema demisiei sale din partidul la a carei conducere se .

URGIA va lovi Romania: Vor fi 28.109 morti! MARIA GHIORGHIU a facut ANUNTUL

Vestea care socheaza intreaga lume! Maria Ghiorghiu a facut un anunt socant in urma cu ceva timp! Celebra prezicatoare din Carpatia anuntat ca va avea loc o mega tragedie in tara noastra. Maria.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )