Libnet.ro
UNICEF

20:32

Veste UIMITOARE de la Dacia: Apare masina electrica! Romanii sunt uluiti!

B1 B1,
Veste UIMITOARE de la Dacia: Apare masina electrica! Romanii sunt uluiti!

Dacia a prezentat recent un vehicul electric construit pe sasiul unui Sandero. Modelul a fost botezat Sandero Electron si este unul experimental, care nu va intra probabil niciodata in linia de fabricatie, noteaza. continuă pe B1

REPORTAJ Cel mai lung drum cu masina electrica si prima iesire din tara. Destinatie: Budapesta

Unii ar spune ca e nebunie curata, altii ca e imposibil sa pleci cu o masina electrica din Bucuresti pana la Budapesta. Si totusi se poate. Mai mult decat atat, in Romania si Ungaria infrastructura pentru automobile electrice arata, deja, foarte bine. E fiabila si dezvoltata alaturi de servicii conexe magazine, restaurante, cafenelea, toalete). in aceasta aventura am invatat lucruri noi despre masina, despre infrastructura si despre ce inseamna sa calatoresti international cu un automobil electric, iar in acest articol iti povestesc si tie experienta. Poate iti va fi de folos candva.

Renault, gigantul care controleaza Dacia, iti arata in cel mai bun mod cat de poluat e Bucuresti

Compania producatoare de masini Renault a venit cu o modalitate inedita de a-si promova masina electrica Renault Zoe si se leaga de poluarea din Bucuresti. Ca solutie pentru problema.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )